[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Szerintem a Zoldek is.

Nem merik megcsinalni avagy ha igen, vissza lesz csinalva jogilag vagy politikailag.

Nem lesz zoldes koalicio, figyeld meg. Az AfD szoritani fogja oket, hogy zarjak ki es meg fogjak tenni. Ha nem, akkor az AfD meg tobbet elvisz toluk.
Szerintem ez vágyvezèrelt èrvelés. Amig a többi párt ,mint népfront, kormânyt tud alakitani, addig nem lesz AfD részvétel a hatalomban, csak ha az abszolut többséget elèrné. Erre reális esélyt nem látok Berlinben. Az agymosâs olyan szintet èrt el, hogy azt egy "normâlis" ember már el sem tudja képzelni.
Bár tévednék.

Szerintem ez vágyvezèrelt èrvelés. Amig a többi párt ,mint népfront, kormânyt tud alakitani, addig nem lesz AfD részvétel a hatalomban, csak ha az abszolut többséget elèrné. Erre reális esélyt nem látok Berlinben. Az agymosâs olyan szintet èrt el, hogy azt egy "normâlis" ember már el sem tudja képzelni.
Bár tévednék.
Nem irtam olyat, hogy az AfD kormanyon lenne. Azt irtam, hogy addig szoritja a CDUt, amig kizarja a degeneralt Zoldekkel való együttműködést, és akkor az AfD kivulrol hajlandó lesz támogatni egy csomó témában.
Ha nem teszi meg a CDU, azzal csak még több töltényt ad .az AfDnek további szavazatok megszerzésére.

Nem irtam olyat, hogy az AfD kormanyon lenne. Azt irtam, hogy addig szoritja a CDUt, amig kizarja a degeneralt Zoldekkel való együttműködést, és akkor az AfD kivulrol hajlandó lesz támogatni egy csomó témában.
Ha nem teszi meg a CDU, azzal csak még több töltényt ad .az AfDnek további szavazatok megszerzésére.
ennyi!

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
nem is azt mondja, hogy Hollandiát kell konkrétan megvédeniük hanem a keleti NATO-tagokat...
Arra eddig is meg volt ezután is meg lesz a felajánlott holland erő a Leopardoktól függetlenül.

Miért érzem azt, hogy igazából lófaszt sem tudnak itt sokan a szapulók közül a NATO-ról csak írják a butasagokat?