Nem sok jót ígér! Az EU legerősebb gazdasága, talán nem a migránsokra kellett volna költeni azt a sok pénzt!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem ez vágyvezèrelt èrvelés. Amig a többi párt ,mint népfront, kormânyt tud alakitani, addig nem lesz AfD részvétel a hatalomban, csak ha az abszolut többséget elèrné. Erre reális esélyt nem látok Berlinben. Az agymosâs olyan szintet èrt el, hogy azt egy "normâlis" ember már el sem tudja képzelni.Szerintem a Zoldek is.
Nem merik megcsinalni avagy ha igen, vissza lesz csinalva jogilag vagy politikailag.
Nem lesz zoldes koalicio, figyeld meg. Az AfD szoritani fogja oket, hogy zarjak ki es meg fogjak tenni. Ha nem, akkor az AfD meg tobbet elvisz toluk.
+ Iparági pletykák szerint Vaillant, stiebel..... rezeg a lécEz nagyon fog fájni ha beindul a dominó és ide is begyűrűzik :/
BASF csak hogy a vegyiparnak is jó legyen.+ Iparági pletykák szerint Vaillant, stiebel..... rezeg a léc
A Blackrockos, aki a napokban mondta, hogy van ott bőven pénz? A német emberek számlájan 2,8 trillion EUR van, csak el kell venni, amit a kormány megtehet.Mondjuk ott szinte biztosan levaltjak a jelenlegi degeneraltakat es jon vissza a CDU/CSU es egy Merz-kormany.
Nem irtam olyat, hogy az AfD kormanyon lenne. Azt irtam, hogy addig szoritja a CDUt, amig kizarja a degeneralt Zoldekkel való együttműködést, és akkor az AfD kivulrol hajlandó lesz támogatni egy csomó témában.Szerintem ez vágyvezèrelt èrvelés. Amig a többi párt ,mint népfront, kormânyt tud alakitani, addig nem lesz AfD részvétel a hatalomban, csak ha az abszolut többséget elèrné. Erre reális esélyt nem látok Berlinben. Az agymosâs olyan szintet èrt el, hogy azt egy "normâlis" ember már el sem tudja képzelni.
Bár tévednék.
ennyi!Nem irtam olyat, hogy az AfD kormanyon lenne. Azt irtam, hogy addig szoritja a CDUt, amig kizarja a degeneralt Zoldekkel való együttműködést, és akkor az AfD kivulrol hajlandó lesz támogatni egy csomó témában.
Ha nem teszi meg a CDU, azzal csak még több töltényt ad .az AfDnek további szavazatok megszerzésére.
Az igen, az már komoly!https://www.portfolio.hu/global/20241014/komoly-fegyverkezesbe-kezd-egy-europai-orszag-716567
"Hollandia 46 darab Leopard 2A8 típusú harckocsit vásárol Németországtól – jelentette be hétfőn a holland védelmi minisztérium az MTI szerint. Az első páncélosok 2027-ben érkeznek, és 2030-tól Hollandia ismét rendelkezni fog egy teljes harckocsizászlóaljjal."
Mert mennyi kéne nekik, hogy megakadályozzák a német vagy belga inváziót?Az igen, az már komoly!
46db harckocsi!
Miért ők nem is az oroszok ellen készülnek? Hát ki fog megmenteni minket ha megérkezik Putyin bácsi?Mert mennyi kéne nekik, hogy megakadályozzák a német vagy belga inváziót?
Mi úgy is megadjuk magunkat - az nagy magyar stratégia...Miért ők nem is az oroszok ellen készülnek? Hát ki fog megmenteni minket ha megérkezik Putyin bácsi?
A hős holland katonák már nem is jönnek?
Ne nevettesd ki magad, az oroszok az ukránokon nem rágták át magukat 3 év alatt, szerinted mikorra érnének Hollandiába?Miért ők nem is az oroszok ellen készülnek? Hát ki fog megmenteni minket ha megérkezik Putyin bácsi?
A hős holland katonák már nem is jönnek?
nem is azt mondja, hogy Hollandiát kell konkrétan megvédeniük hanem a keleti NATO-tagokat...Ne nevettesd ki magad, az oroszok az ukránokon nem rágták át magukat 3 év alatt, szerinted mikorra érnének Hollandiába?
Mi persze hogy megadjuk magunkat. Nem mi akarunk háborúzni hanem ők.Mi úgy is megadjuk magunkat - az nagy magyar stratégia...
Arra eddig is meg volt ezután is meg lesz a felajánlott holland erő a Leopardoktól függetlenül.nem is azt mondja, hogy Hollandiát kell konkrétan megvédeniük hanem a keleti NATO-tagokat...
Mi az akadálya annak, hogy ideöntsd azt a rengeteg információt amit te tudsz mi meg nem?Miért érzem azt, hogy igazából lófaszt sem tudnak itt sokan a szapulók közül a NATO-ról csak írják a butasagokat?