Humor

Az, az mondta a doki kettőnek is elég lett volna :D
Meg csippelt, meg minden is.
Bár narancs létére lehetne nagyobb is, ők híresek arról, hogy baszomnagy macskák lesznek, de ő normális egyelőre.
És kisütötted a cuccost? A disznóét kiszokták herüléskor.
Narancs? Kellene mellé Tetves és Dugó is.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

@SirHiggins en nem hullagyaláznék egy állatot sem, hogy reanimálom! A gyerekeimet is úgy tanitom, hogy ha kisállatot szeretnének azt úgy, hogy élete végéig becsületesen gondozza! De itt vége!

• Tetszik
Reactions: Kávé
Most @SirHiggins mellé állok! :) Nekem is volt cicvarekem! Szerettem...még él, a húgoméknál van...de nem is ez a lényeg... az Olaszok nem esznek macskát, ez baromság.... az migri.... Ez a baromság nekünk a 2. VH-ban ütött be, amikor valóban hogy volt olyan hogy kergették a macskát...mint ahogy a sünikét, patkányt, stb...és nem csak az olasz katonák... a mi városunkban is működtek a Gatto vadászok, de fogtak ők mindent...és a Magyar katonák is....
Tehát Luigiék nem esznek Macsek Ivanovicsokat! :D Nyalván az olaszokat amúgy imádom, és az olasz életérzést, meg az országot, katonának nem valók az tuti A'la Hallo Hallo-Bertorelli kapitány----Teljesen TRUE :D

Most @SirHiggins mellé állok! :) Nekem is volt cicvarekem! Szerettem...még él, a húgoméknál van...de nem is ez a lényeg... az Olaszok nem esznek macskát, ez baromság.... az migri.... Ez a baromság nekünk a 2. VH-ban ütött be, amikor valóban hogy volt olyan hogy kergették a macskát...mint ahogy a sünikét, patkányt, stb...és nem csak az olasz katonák... a mi városunkban is működtek a Gatto vadászok, de fogtak ők mindent...és a Magyar katonák is....
Tehát Luigiék nem esznek Macsek Ivanovicsokat! :D Nyalván az olaszokat amúgy imádom, és az olasz életérzést, meg az országot, katonának nem valók az tuti A'la Hallo Hallo-Bertorelli kapitány----Teljesen TRUE :D

ezzel vitatkoznék (énis szeretem az olaszokat. ld kerékpár miatt alap), az olasz nagyon is jó katona, ha van miért.
Ha meg nincs értelme, akkor tök igazuk van: f@sz haljon meg a németekért vagy bármiért, amikor élni is lehet.

ezzel vitatkoznék (énis szeretem az olaszokat. ld kerékpár miatt alap), az olasz nagyon is jó katona, ha van miért.
Ha meg nincs értelme, akkor tök igazuk van: f@sz haljon meg a németekért vagy bármiért, amikor élni is lehet.
Lófaxt :D

Ja...36-tól púp voltak Fater hátán :D Még az albánok is elverték őket mint b...i a faxát :D

én meg a macskáért. Felelősséggel tartozom érte, amíg élek. Én az övé, Ő az enyém.
Ha meg már kihoztam az Illatosról, akkor kutya kötelességem mindent megtenni érte.
Legyen egy cica defid ( góliát elem is jó) meg mehet Tonogen 3-4 percenkent ttkg kiszamolva a dózist! Lelegeztetni se felejtsd el! :rolleyes:

• Vicces
Reactions: SirHiggins
Ja...36-tól púp voltak Fater hátán :D Még az albánok is elverték őket mint b...i a faxát :D
Há' de most gondolj bele: olasz vagy. Eszed a piazzán a levest vagy pastát, dolce vita, erre jönnek ilyen faszságokkal, hogy
Albánia.
Ki a ráknak kell Albánia???

De viccen kívül, tele vannak a krónikák hősies olasz történetekkel. Arról nem tehettek szerencsétlenek, hogy
tökéletesen alkalmatlan fölszereléssel és felső vezetéssel küldték őket a háborúba.
Ld. Magyarország....