Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Coca-Cola helyes kiöntésének módja, hogy ne habozzon.
Whiskey-be kólát? Mégiscsak jöhet az atom.A Coca-Cola helyes kiöntésének módja, hogy ne habozzon.
Nincs is szebb mikor kiérsz és bár csinálja, de egy ép bordája sem marad, ami azért valjuk be nem hátrány ha van! De nyilván a biztos halálnál azért jobb! Én Metallicára nyomom!parádés!
Nekem azt rémlik, hogy úgy mondták inkább törjön a borda, de nyomd le rendesen.Nincs is szebb mikor kiérsz és bár csinálja, de egy ép bordája sem marad, ami azért valjuk be nem hátrány ha van! De nyilván a biztos halálnál azért jobb! Én Metallicára nyomom!
Nyilván! Sokkal jobb mintha nem csinálna semmit! Csak mikor átveszed és semmi rugalmassága nincs már a mellkasnak mert minden bordája ripitya az szar! Hatásos mellkaskompresszióhoz azért elengedhetetlen az ép mellkasfal! Jó ha van! De laikustól nem elvárható, hogy pöpec csinálja!Nekem azt rémlik, hogy úgy mondták inkább törjön a borda, de nyomd le rendesen.
Macskánál hogyan kellene csinálni?Nyilván! Sokkal jobb mintha nem csinálna semmit! Csak mikor átveszed és semmi rugalmassága nincs már a mellkasnak mert minden bordája ripitya az szar! Hatásos mellkaskompresszióhoz azért elengedhetetlen az ép mellkasfal! Jó ha van! De laikustól nem elvárható, hogy pöpec csinálja!
Hát fingom nincs én úgy csinálnám mint egy csecsemő BLS-t! Már csak a méretei miatt is! Egy kollegám volt aki a havanese kutyáját reinkarnálta sikeresen! Ő igy csinálta! A kutya él virul!Macskánál hogyan kellene csinálni?
/most amúgy komolyan, viccen kívül kérdezem/
Azt, hogy lehet és tudják lélegeztetni azt már láttam. CPR-t még nem.
de mondjuk két-két (mutató+középső) ujjal, kb mellkasközépig benyomni és uúgy 2/másodperc ütemmel?Hát fingom nincs én úgy csinálnám mint egy csecsemő BLS-t! Már csak a méretei miatt is! Egy kollegám volt aki a havanese kutyáját reinkarnálta sikeresen! Ő igy csinálta! A kutya él virul!