Az állatkínzás.Azt hittem az lesz az ajándéka, hogy körülmetélteted őt is meg magadat is. Együtt, egyszerre, kis bulika…![]()
Az állatkínzás.Azt hittem az lesz az ajándéka, hogy körülmetélteted őt is meg magadat is. Együtt, egyszerre, kis bulika…![]()
Kérlek ne beszélj így a Szőrről!Az állatkínzás.

abba is bele van gravírozva, hogy "The Killers of Sinwar" ?FM78, 46 éve kezdték gyártani. Nekem is ilyen van, nagyon szeretem.

Nem, nekem az a verzió van, amibe a ”Död åt ZOG!” van gravírozva.abba is bele van gravírozva, hogy "The Killers of Sinwar" ?![]()

Csak ezek az albánok...Nem, nekem az a verzió van, amibe a ”Död åt ZOG!” van gravírozva.![]()
jaja, azok a hattyúsok nemdebár?
@SirHigginsAz a Dalmát királyi pár.jaja, azok a hattyúsok nemdebár?
![]()
Bakker, hogy megy. Semmi nőiesség nincs a mozgásában.Fräulein Beeerbokkot már olyan rutinosan szarják le keleten, hogy talán már rosszul is esne neki, ha emberszámba vennék.
Indiában is, hogy volt az a reptéri fogadás?
Hogy jön már le a lépcsőn is? Semmi nőiesség meg semmi etikett? Hát még hogy keresi a fogadó bizottságot!Németország minden idők legbutább külügyminisztere Kínába érkezett. A reptérem még egykutya sem várta, csak egy söfőr.
VK | VK
vk.com
Ez pont úgy mozog mint a Shrek felesége .Fräulein Beeerbokkot már olyan rutinosan szarják le keleten, hogy talán már rosszul is esne neki, ha emberszámba vennék.
Indiában is, hogy volt az a reptéri fogadás?
Ráadásul cikk-cakkban. Legközelebb szondát is fújatnak vele.Hogy jön már le a lépcsőn is? Semmi nőiesség meg semmi etikett? Hát még hogy keresi a fogadó bizottságot!
Vajon a neger bikucit is elhozta magával?
Bakker, hogy megy. Semmi nőiesség nincs a mozgásában.
Mert még zőőd.Ez pont úgy mozog mint a Shrek felesége .
Rémlik hogy iszik. Na de aki ilyen magas pozícióban meg a mozgását se tudja koordinálni az a nyelvet vagy gondolatait se tudja.Ráadásul cikk-cakkban. Legközelebb szondát is fújatnak vele.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..