Az állatkínzás.Azt hittem az lesz az ajándéka, hogy körülmetélteted őt is meg magadat is. Együtt, egyszerre, kis bulika…
Az állatkínzás.Azt hittem az lesz az ajándéka, hogy körülmetélteted őt is meg magadat is. Együtt, egyszerre, kis bulika…
Kérlek ne beszélj így a Szőrről!Az állatkínzás.

abba is bele van gravírozva, hogy "The Killers of Sinwar" ?FM78, 46 éve kezdték gyártani. Nekem is ilyen van, nagyon szeretem.

Nem, nekem az a verzió van, amibe a ”Död åt ZOG!” van gravírozva.abba is bele van gravírozva, hogy "The Killers of Sinwar" ?

Csak ezek az albánok...Nem, nekem az a verzió van, amibe a ”Död åt ZOG!” van gravírozva.
jaja, azok a hattyúsok nemdebár?

@SirHiggins
 @SirHigginsAz a Dalmát királyi pár.jaja, azok a hattyúsok nemdebár?

Bakker, hogy megy. Semmi nőiesség nincs a mozgásában.Fräulein Beeerbokkot már olyan rutinosan szarják le keleten, hogy talán már rosszul is esne neki, ha emberszámba vennék.
Indiában is, hogy volt az a reptéri fogadás?
Hogy jön már le a lépcsőn is? Semmi nőiesség meg semmi etikett? Hát még hogy keresi a fogadó bizottságot!Németország minden idők legbutább külügyminisztere Kínába érkezett. A reptérem még egykutya sem várta, csak egy söfőr.
VK | VK
vk.com

Ez pont úgy mozog mint a Shrek felesége .Fräulein Beeerbokkot már olyan rutinosan szarják le keleten, hogy talán már rosszul is esne neki, ha emberszámba vennék.
Indiában is, hogy volt az a reptéri fogadás?
Ráadásul cikk-cakkban. Legközelebb szondát is fújatnak vele.Hogy jön már le a lépcsőn is? Semmi nőiesség meg semmi etikett? Hát még hogy keresi a fogadó bizottságot!
Vajon a neger bikucit is elhozta magával?
Bakker, hogy megy. Semmi nőiesség nincs a mozgásában.
Mert még zőőd.Ez pont úgy mozog mint a Shrek felesége .
Rémlik hogy iszik. Na de aki ilyen magas pozícióban meg a mozgását se tudja koordinálni az a nyelvet vagy gondolatait se tudja.Ráadásul cikk-cakkban. Legközelebb szondát is fújatnak vele.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..