Beszélgető

Nem tehetek róla. Ártatlan voltam. :rolleyes:
oh-my.jpg

• Vicces
Reactions: Flamand
Az előzmény...

• Tetszik
Reactions: megazez
Az élet utat tör magának... :oops:

• Vicces
  • Imádom
Reactions: fip7 and Pogány

"Mindenszaristàink".
HTKA mint nyelvùjítò platform.
Épp fordítva történt... Az egyik párt kommunikációs emberei találták ki ezt az állandó jelzőt azok megszégyenítésére, akik nem hisznek el mindent a folyamatos sikerpropagandának és attól eltérő véleményük van. Ha Magyarországon élnél, akkor feltűnt volna, hogy ez a párt által már legalább 15 éve használt kommunikációs módszer, elég gyakran találnak ki állandó jelzőket, szófordulatokat valaminek a lejáratására és ezeket a saját médiafelületeiken mantrázzák. Aki onnan tájékozódik, az meg átveszi és terjeszti, így került be ez a szó ide a fórumra is.

Épp fordítva történt... Az egyik párt kommunikációs emberei találták ki ezt az állandó jelzőt azok megszégyenítésére, akik nem hisznek el mindent a folyamatos sikerpropagandának és attól eltérő véleményük van. Ha Magyarországon élnél, akkor feltűnt volna, hogy ez a párt által már legalább 15 éve használt kommunikációs módszer, elég gyakran találnak ki állandó jelzőket, szófordulatokat valaminek a lejáratására és ezeket a saját médiafelületeiken mantrázzák. Aki onnan tájékozódik, az meg átveszi és terjeszti, így került be ez a szó ide a fórumra is.
Amíg otthon voltam, addig is csak a "szirmokon" tàjékozòdtam a magyar politikàban...( Szàmomra egy ultraliberàlis tàrsasàg, az egész paletta.)
Itt olvastam először a "mindenszarozàst", a leòk "szar a szine" dialògusban.
De köszönöm az infót.

"Mindenszaristàink".
HTKA mint nyelvùjítò platform.

Az AI generált illuszrációkép azért jó. Az tényleg olyan, ahogy a F.O.S.-t olvasva elképzeli az ember Magyarországot.