Mondjuk itt is ugyanez az infó a videó végefeléIzgi..Mondjuk én azt is gondolom az é koreai katonéknál keményebb motiváltabb nincs .De a cseheknek nem igazán hiszek...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mondjuk itt is ugyanez az infó a videó végefeléIzgi..Mondjuk én azt is gondolom az é koreai katonéknál keményebb motiváltabb nincs .De a cseheknek nem igazán hiszek...
A motiváltságot ne keveed össze a fanatizmussal, a keménységet meg az igénytelenséggel.Izgi..Mondjuk én azt is gondolom az é koreai katonéknál keményebb motiváltabb nincs .De a cseheknek nem igazán hiszek...
Ne hülyéskedj már... Egy fanatikus az motivált is lesz, pont azért mert fanatikus. Példa rá bármilyen ISIS-es, vagy tálib. A É-Koreaiak nem fognak elfutni mint a szírek, mindegy mit és hogyan csavarsz ki. Mivel igénytelenek, hozzá vannak szokva a szar körülményekhez és gyakorlatilag egy katona állam, egy moder kori Spárta, jobban mint Izrael, a gyalogságuk szinte biztos hogy keményen is harcol, s nem hugyozza össze magát ha kicsit mostohábbak a körülmények pár napig, mert megcsúszott a logisztika. Ha van dolog amiben biztos vagyok, az az hogy az É-Koreai gyalogság és tüzérség az nem tréfa kategória, mivel high techben nincsenek sehol, erre a kettőre gyúrnak 70 éve.A motiváltságot ne keveed össze a fanatizmussal, a keménységet meg az igénytelenséggel.
Most még szép innen a magas lóról a másik kettőt bírálgatni. Egy két éve zuhanórepülésben vagyunk mi is, nemcsak az EU - irány a bányászbéka szintje.Jobb nekünk ez a tönkretett EU-s gazdaság, mint a belarusz vagy észak-koreai életszínvonal.
![]()
A csajokat én nem engedném oda...
Épp most olvastam a németeknél most közzétett figyelmeztetést, Black Outra - vagyis lehet hogy nem lesz áram hosszabb időre.. Az ottani polgári védelem mindenféle javaslatot ad a lakosságuknak ezt hogyan lehetne átvészelni. No tán Nekik is osztottak kottát?Most még szép innen a magas lóról a másik kettőt bírálgatni. Egy két éve zuhanórepülésben vagyunk mi is, nemcsak az EU - irány a bányászbéka szintje.
Ezt a külső utasítások parancsok szorgalmas végrehajtásának köszönhetjük - pld szankciók, a "Bezöldülés" nyakló és gáz nélkül, előzetes atomerőmű rombolással - most a héten a németek sivalkodtak az ottani mintegy 400 Ft / kWh csúcs villanyár miatt, mert a nap elfelejtett kisütni, a szél ezt tétlenül nézte.. Ne félj, onnan, a gazdasági füstölgő romokból nézve a két említett ország s@ggét is távcsővel nézegethetjük majd..
Ahogy régebben írtam, Európa nem önmaga - azaz magán kívül van vagy 100 éve.
Magyar forrásai szerint a legutóbbi ukrán HIMARS (ATACMS) támadásra válaszul az orosz erők 270 darab rakétát és nagyhatótávolságú kamikaze drónt indítottak az ukrán hátországra.
Pedig a fanatizmus a motiváltság egyik fokozata,A motiváltságot ne keveed össze a fanatizmussal, a keménységet meg az igénytelenséggel.
Nem, a fanatizmus nem extra motiváltság.Ne hülyéskedj már... Egy fanatikus az motivált is lesz, pont azért mert fanatikus. Példa rá bármilyen ISIS-es, vagy tálib. A É-Koreaiak nem fognak elfutni mint a szírek, mindegy mit és hogyan csavarsz ki. Mivel igénytelenek, hozzá vannak szokva a szar körülményekhez és gyakorlatilag egy katona állam, egy moder kori Spárta, jobban mint Izrael, a gyalogságuk szinte biztos hogy keményen is harcol, s nem hugyozza össze magát ha kicsit mostohábbak a körülmények pár napig, mert megcsúszott a logisztika. Ha van dolog amiben biztos vagyok, az az hogy az É-Koreai gyalogság és tüzérség az nem tréfa kategória, mivel high techben nincsenek sehol, erre a kettőre gyúrnak 70 éve.
Állíts szembe egy kemény és motivált európait egy fanatikus és igénytelen észak-koreaival, majd temesd el az elsőt...Nem, a fanatizmus nem extra motiváltság.
Békefenntartó erők..... ahhoz előbb béke kéne, hogy legyen mit fenntartani nem? Az meg majd akkor lesz ha a ZS meg fúvószenekara elhúz onnan, vagy ha elfogynak az ukránok.... napról napra jobb pozícióba vannak az oroszok, ezek nem fognak tűzszünetet sem adni, addig ütik amíg meleg.... tetszettek volna 2022 februárjában gondolkodni amikor még volt mivel.... ez elment és senki nem hozzá vissza.![]()
Poland’s Donald Tusk hits brake on Ukraine peacekeeping force
French President Emmanuel Macron’s truncated visit to Warsaw follows talks in Paris between Donald Trump and Volodymyr Zelenskyy.www.politico.eu
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..