Igen.Vannak mar ertekelheto tapadztalatok a rendelkeuesi aranyrol,logisutikai szuksegletekrol,uzemelzetesrol?
Ehhez írásszakértő kell! Érthetetlen!Vannak mar ertekelheto tapadztalatok a rendelkeuesi aranyrol,logisutikai szuksegletekrol,uzemelzetesrol?
neeem, csak kamionosul van írva - biztos rázott az út...Ehhez írásszakértő kell! Érthetetlen!

En ertem.Ehhez írásszakértő kell! Érthetetlen!
Tán ősi egyiptomi nyelvből szereztél diplomát?! Ügyes vagy!En ertem.

Vagy csak vezet és nyomkodja a telefonját ami megint csak helytelen mert azt a KRESZ bünteti!neeem, csak kamionosul van írva - biztos rázott az út...![]()

Mordori nyelven beszélő cigicsempészeken edződött...Tán ősi egyiptomi nyelvből szereztél diplomát?! Ügyes vagy!![]()

Én nem bántom Csak nem értem amit leírt!Mordori nyelven beszélő cigicsempészeken edződött...![]()

Mar irtam,hogy kicsi au ujjamnak ez a nyamvadt telefonVagy csak vezet és nyomkodja a telefonját ami megint csak helytelen mert azt a KRESZ bünteti!![]()
Nyilvanossagra is hozhato?
Vegyél Tata telefont vagy írj tabletről esetleg egy 75'' Tv-ről!Mar irtam,hogy kicsi au ujjamnak ez a nyamvadt telefon
Miert vegyek en telefont,mikor ad a ceg?Vegyél Tata telefont vagy írj tabletről esetleg egy 75'' Tv-ről!
Mert nem nagyon értjük amit írsz.Miert vegyek en telefont,mikor ad a ceg?
Mire elolvastam szemtengelyferdülésem lett!Mert nem nagyon értjük amit írsz.
A wadiyai hírszerzés megszerezte neked a jelentést: a problémákat leszámítva minden fasza a Lynxxel...Mar irtam,hogy kicsi au ujjamnak ez a nyamvadt telefon

A tobseg ugy sem erti,meg ha felolvasnam,akkor se....Mert nem nagyon értjük amit írsz.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..