Az már ki van fizetve.Nem lepődtem meg! Ők pörögnek rajta nem én! Aknavető tornyos Lynx! Nemo meg társai! Ugyan már....ezek után semmi!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az már ki van fizetve.Nem lepődtem meg! Ők pörögnek rajta nem én! Aknavető tornyos Lynx! Nemo meg társai! Ugyan már....ezek után semmi!
Nem csak szerződés van rá? És tényleges pénzmozgás majd szállításokra?Az már ki van fizetve.
mármint a tornyos AV?Az már ki van fizetve.
Szeged 365 oldalról.....
177 E megtekintés · 1,4 E reakció | ‼️Na, ki tudja megszámolni, hány Lynx gyalogsági harcjármű gurul át épp Szegeden a hattyasi vasúti átjárónál? ️ Az utóbbi hetekben látott legnagyobb,... | By Szeged365 - szegedi, független, igazi | Facebook
‼️Na, ki tudja megszámolni, hány Lynx gyalogsági harcjármű gurul át épp Szegeden a hattyasi vasúti átjárónál? ️ Az utóbbi hetekben látott legnagyobb,...www.facebook.com
16+2.. az uccsó 2 mi? Nem Büffelnek nézem őket
Igen, azok16+2.. az uccsó 2 mi? Nem Büffelnek nézem őket
Nem láthattak ilyet arra mióta a Bmp-ket elvonatoztattak a kohoba...Szeged 365 oldalról.....
177 E megtekintés · 1,4 E reakció | ‼️Na, ki tudja megszámolni, hány Lynx gyalogsági harcjármű gurul át épp Szegeden a hattyasi vasúti átjárónál? ️ Az utóbbi hetekben látott legnagyobb,... | By Szeged365 - szegedi, független, igazi | Facebook
‼️Na, ki tudja megszámolni, hány Lynx gyalogsági harcjármű gurul át épp Szegeden a hattyasi vasúti átjárónál? ️ Az utóbbi hetekben látott legnagyobb,...www.facebook.com
Azok mit kerestek volna szegeden?Nem láthattak ilyet arra mióta a Bmp-ket elvonatoztattak a kohoba...
A tankokat kar hogy nem mutatta már.
Ki tudja mit merre mit vittek a 70-es,80-as,90-es években, meg a megsemmisítéskor. Plusz ott van Sándorfalva a falu szélén.Azok mit kerestek volna szegeden?
Jaa bocsi azt hittem a mostani szállításra gondolsz. 2006-ig volt hk zászlóalj hódmezőn szóval addig láthattak tankot.Ki tudja mit merre mit vittek a 70-es,80-as,90-es években, meg a megsemmisítéskor. Plusz ott van Sándorfalva a falu szélén.
Amikor 200 millio euro elgurul melletted egy perc alatt.16+2.. az uccsó 2 mi? Nem Büffelnek nézem őket
Jó irányban halad a haderő...
„A hódmezővásárhelyi alakulat kapta a Lynx gyalogsági harcjárműveket. Az idei évben megkezdődött a gránátos kiképzés előkészítése, amelynek eredményességét néhány héttel ezelőtt már fel is mérte a dandár vezető állománya. Ezt a felmérést dr. Böröndi Gábor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke is megtekintette és megbizonyosodtunk arról, hogy a dandár jövőre meg tudja majd kezdeni a kötelékfelkészítést a Lynx harcjárművekkel”
Mar varjak.„A napokban érkezett ide a Lynx harcjármű parancsnoki változata, amelyet először tudtam megnézni”
Mivel másabb ez mint a többi?! Mit tud? Kávét ez is főz?Mar varjak.
Foleg a ra osztott sofor hogy vegre azt vezesse