[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

466769558_966404515526779_1974254885626085019_n.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem vagyok nemzetietlen, de minél nagyobb a szar, annál nagyobb a zászló kitűzve a járműre... Nem ettől lesz jobb a fegyverzet, vagy hazafiasabb a katona.. Ez a két kép együtt már ízléstelen. Mit folytat Bobo???
Mondjuk a román mintát én is kerülném, hogy a kukától az utcai szegélykőig mindent nemzetiszinre festünk, mer'...abban egyétertek, hogy ekkora méretű nemzeti lobogó egy ünnepi felvonuláshoz dukál a gépre, nem egy éleslövészetvez.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tudom, hogy már sokat rágódtunk rajta. De lehet tudni, hogy mi okozza ezt a szörnyű kerregést? A záró képsoron brutális. A lánc elöl és hátul is erőteljesen "rázkódik" tisztes amplitúdóval. Ez jellemző a láncos gépekre?
Általában a hang és a rezonancia oka gépészeti jellegű. Szorul a hajtókerékben a lánctag? Az az érdekes, hogy hátulra is eljut az impulzus.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Mondjuk a román mintát én is kerülném, hogy a kukától az utcai szegélykőig mindent nemzetiszinre festünk, mer'...abban egyétertek, hogy ekkora méretű nemzeti lobogó egy ünnepi felvonuláshoz dukál a gépre, nem egy éleslövészetvez.
En nem!
Legyen nagyobbak a mi zaszloink ha mar haderoben szarok vagyunk.
Amugy meg szerintem igenis helyes hogy az adott orszag zászlaja sok hazon log parom utcajaban meg a szo szerint is a putri omladozo hazin is akkora roman zaszlo van hogy eltakarja a hazat.

Mi az a piros izé a RCWS géppuskáján?
határoló, hogy ha megmakkan a szoftver ne tudjon a fő lőirányon kívül lőni.
Előferdül közben és akkor inkább felteszik amíg nem mennek vissza diagnosztikára a laktanyába.
Tavasszal volt egy ilyen akkor már kérdeztétek (azt hittem azóta nemigen jött elő de úgy tűnik mégis)

En nem!
Legyen nagyobbak a mi zaszloink ha mar haderoben szarok vagyunk.
Xarok, xarok. De egy ilyen éleslövészet melyik szomszédunk is tudna bemutatni, ahol a legmodernebb európai tank, az egyik legmodernebb IFV vesz részt??
10-15 vagy 20 évet kellene visszamenni az időben, hogy hasonlót a Magyar Honvédségtől lássunk?
Mióta nem volt IFV-nk? Mióta nem volt nagyobb tűzerejű aknavetőnk?

A felvétel elején a Lynx lövészpáncélosok felvonulását láthatjuk, a lőgyakorlat érdemi része 2:50 körül kezdődik, először a 120 milliméteres Hirtenberger-aknavetők szólalnak meg. Ezután leadnak pár lövést 30 milliméteres gépágyújukkal a Lynx IFV-k, majd a Leopard 2-esek jönnek, melyek működésbe helyezik Rh-120-as harckocsiágyújukat. A lövészet végéhez közelítve a Lynxek füstöt dobnak és a páncélos képesség visszavonul.

Xarok, xarok. De egy ilyen éleslövészet melyik szomszédunk is tudna bemutatni, ahol a legmodernebb európai tank, az egyik legmodernebb IFV vesz részt??
10-15 vagy 20 évet kellene visszamenni az időben, hogy hasonlót a Magyar Honvédségtől lássunk?
Mióta nem volt IFV-nk? Mióta nem volt nagyobb tűzerejű aknavetőnk?

A felvétel elején a Lynx lövészpáncélosok felvonulását láthatjuk, a lőgyakorlat érdemi része 2:50 körül kezdődik, először a 120 milliméteres Hirtenberger-aknavetők szólalnak meg. Ezután leadnak pár lövést 30 milliméteres gépágyújukkal a Lynx IFV-k, majd a Leopard 2-esek jönnek, melyek működésbe helyezik Rh-120-as harckocsiágyújukat. A lövészet végéhez közelítve a Lynxek füstöt dobnak és a páncélos képesség visszavonul.
Ez is igaz, teljesen es jogosan.
De ott a masik fele, hogy alapveto dolgok hianyoznak ami nekik van es lassan az osszes szomszedunk nak is van/lesz
-mlrs
-dron
-csapatlegvedelem Skyranger kategoria
-manpads
Ha ezt a 4db-ot potoljuk meg ha minimalis mennyiseggel is na akkor kurvajok leszunk

Ez is igaz, teljesen es jogosan.
De ott a masik fele, hogy alapveto dolgok hianyoznak ami nekik van es lassan az osszes szomszedunk nak is van/lesz
-mlrs
-dron
-csapatlegvedelem Skyranger kategoria
-manpads
Ha ezt a 4db-ot potoljuk meg ha minimalis mennyiseggel is na akkor kurvajok leszunk
a mennyiségekről ne is beszéljünk! mindenből röhejesen kevés van...