Az előtérben meg a kerregésÉs ott van a háttérben az A7 is
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az előtérben meg a kerregésÉs ott van a háttérben az A7 is
9:06-nál a két lövés egyértelműen fölé megy. Ez gáz, hacsak nem valami manuális üzemmódot próbálgattak. Azt meg, mondjuk miért épp sajtónapon…
A ROSY igen hatékonynak tűnik, tetszik...Ebbol a videobol vagtak ki:
2:08
Ezt nem vagyok hajlandó megnézni... Mond valami érdekeset ?
A stratégia baj esetén a teljes kapituláció! Nincs meghatározó erő......világbéke van!Nem először mondom, hogy nagyon hiányolom az olyan hiúzos lövészettől a felvètelt airburs lövedèkkel.
Pont ez lenne a lényeg, mert az ukrán viszonyok bebizonyították, hogy a lövèszárkoknak igenis van jelentősège ès a hagyományos lövedèkek nem hatásosak a beàsott gyalogság ellen.
A lövèszetrken meg mindig csak az van, hogy az újságíróknak bemutatják, hogy a ezek a járművek kèpesek eltalálni egy másikat. Ami làssuk azèrt be 2024-ben nem kellene akkor nagy attrakciónak lenni már így 300 èvvel a huzagolt cső feltalálása òta.
De hát “A tèrsèg meghatározó….”
Ha hang nélkül nézed olyan mintha Törpapa beszélne talpig militariba!Ezt nem vagyok hajlandó megnézni... Mond valami érdekeset ?
Mondjuk a román mintát én is kerülném, hogy a kukától az utcai szegélykőig mindent nemzetiszinre festünk, mer'...abban egyétertek, hogy ekkora méretű nemzeti lobogó egy ünnepi felvonuláshoz dukál a gépre, nem egy éleslövészetvez.Nem vagyok nemzetietlen, de minél nagyobb a szar, annál nagyobb a zászló kitűzve a járműre... Nem ettől lesz jobb a fegyverzet, vagy hazafiasabb a katona.. Ez a két kép együtt már ízléstelen. Mit folytat Bobo???
04:40-nel ami meg "nehezebb" lovesnek tunik, eltalalja.9:06-nál a két lövés egyértelműen fölé megy. Ez gáz, hacsak nem valami manuális üzemmódot próbálgattak. Azt meg, mondjuk miért épp sajtónapon…
En nem!Mondjuk a román mintát én is kerülném, hogy a kukától az utcai szegélykőig mindent nemzetiszinre festünk, mer'...abban egyétertek, hogy ekkora méretű nemzeti lobogó egy ünnepi felvonuláshoz dukál a gépre, nem egy éleslövészetvez.
Minek lőjenek méregdrága ABM lőszert békekörülmények közt?Nem először mondom, hogy nagyon hiányolom az olyan hiúzos lövészettől a felvètelt airburs lövedèkkel.
Pont ez lenne a lényeg, mert az ukrán viszonyok bebizonyították, hogy a lövèszárkoknak igenis van jelentősège ès a hagyományos lövedèkek nem hatásosak a beàsott gyalogság ellen.
A lövèszetrken meg mindig csak az van, hogy az újságíróknak bemutatják, hogy a ezek a járművek kèpesek eltalálni egy másikat. Ami làssuk azèrt be 2024-ben nem kellene akkor nagy attrakciónak lenni már így 300 èvvel a huzagolt cső feltalálása òta.
De hát “A tèrsèg meghatározó….”
Ülj le és vegyél egy nagy levegőt, mert rossz hírt kell közölnöm: az Lynx ABM lőszere nem igazán alkalmasak a lövészárokban lévők kiszedésére.Pont ez lenne a lényeg, mert az ukrán viszonyok bebizonyították, hogy a lövèszárkoknak igenis van jelentősège ès a hagyományos lövedèkek nem hatásosak a beàsott gyalogság ellen.
De van 30 mm-es lőszer kimondottan ilyenekre! Megbúvó ellenségre! Szerintem azzal keveri!Ülj le és vegyél egy nagy levegőt, mert rossz hírt kell közölnöm: az Lynx ABM lőszere nem igazán alkalmasak a lövészárokban lévők kiszedésére.
Ennek az az oka, hogy légvédelmi lőszernek lett fejlesztve és előre szórja a repeszt és nem oldalra/lefelé. Tehát aki bent van árokban az szinte biztos hogy megússza...
Itt van néhány ábra erről:
12 fokos szögben teríti a repeszt előre felé...
...ebből az következik hogy aki egy árokban gubbaszt, azt szinte lehetetlen kiszedni onnét ezzel!
Amcsiknak van, nekünk nincs.De van 30 mm-es lőszer kimondottan ilyenekre! Megbúvó ellenségre! Szerintem azzal keveri!
Inkább nem optimális, mint nem alkalmas.Amcsiknak van, nekünk nincs.
Háromféle lőszerünk lesz a LYNXhez: KETF/ABM, Nyíl-lövedék meg gyakorló. Ezek közül egyik sem alkalmas árokban lévők ellen.
Talán ha egy nagyobb íven lövik, hogy minél inkább lefelé álljon és lefelé szórjon amikor szétnyílik, akkor valamennyire oda tud hatni...Inkább nem optimális, mint nem alkalmas.