[BIZTPOL] Szíriai helyzet

OFF

Mondjuk a kommunisták alatt volt utoljára normális haderőnk, komplex iparágaink ill. a tűrető egészségügyünk és közoktatásunk, valamint bűnözőket nemtoleráló közbiztonságunk.
Igen, nem előnyös kizárólag fekete-fehérben látni a világot.
De azt is látni kell, hogy egyes "eredmények" nem a kommunizmusból, hanem a diktatúrából következnek.

2025.01.10.

Szíriában minden rendben van: a progresszív dzsihadisták elkapják, kínozzák és gyilkolják az alavitákat, a keresztényeknek tilos a dohányzás, virágzik a rabszolga-kereskedelem, fegyveresek mindenkit meggyilkolnak az utcákon, és az alaviták is időről időre elkapnak több fegyverest és boldogan megölik őket.
Ezt hívják demokráciának!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A családom túlélte őket, én már csak az utolsót akarom látni, kitömve! És az ISIS nem volt olyan rossz, hiszen ölte a kurd kommunistákat és ezt, mint jótettet meg kell említsem mellettük. Így tisztességes!
Az ISIS az általam valaha látott legkegyetlenebb és gonoszabb entitás volt a földön, a kommunista világ nekem sem a kedvencem de amiket leírtál az azért erős.

Az ISIS az általam valaha látott legkegyetlenebb és gonoszabb entitás volt a földön, a kommunista világ nekem sem a kedvencem de amiket leírtál az azért erős.
Azt sose bocsátom meg nekik (ti. Ízisz), hogy felbecsülhetetlen és pótolhatatlan, egyetemes történelmi
emlékeket nulláztak le direkt.
A British Museumra sok mindent lehet mondani, de ha nem lenne - és a hozzá hasonlók, akkor még
több ilyen semmisülne meg.

Mondjuk így belegondolva: nem éppen a legokosabb politikusi erény hirtelen háborúba vinni az országot ha a hadsereg nincs felkészülve…
Válságmenedzsment.

Ha akkor nem mennek be, mostanra valószínűleg sokkal jobban satuba lennének fogva, s lehet hogy már a Krímből is ki lennének szorítva.

Mikor tűzszünet lesz, meg kell nézni ki mit ért el az eredeti céljaiból, s tisztán látszani fog hogy Putyin vagy Zelenszkij akarata érvényesül e jobban, ki milyen politikusi erényekkel rendelkezik.