Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kérdés miből, hiszen a szír olajat a jenkik lopják.https://www.portfolio.hu/global/202...g-meg-ki-se-labaltak-a-polgarhaborubol-732719
"A szíriai kormány jelentős béremelést tervez a közszférában, miközben átfogó gazdasági reformokat készít elő. A pénzügyminiszter bejelentése szerint a fizetésemelés akár 400 százalékos is lehet egyes alkalmazottak esetében, ami havonta mintegy 1,65 milliárd szíriai font többletkiadást jelent az államnak - írja a Reuters"
megy a közösségi médiákban a hergelés, baerbock és kézfogás témában
az új szír vezetés innovációja ez a szívre tett kézzel történő üdvözlési forma, legalábbis máshol még nem láttam
szerintem zseniális
lássuk be, ha vallási okok miatt nem foghatnak kezet akkor nem foghatnak kezet, ez van, mi a francnak kellene kezet fogniuk, ez a szívre tett kéz formula megadja az illendő tiszteletet a hölgy vendég köszöntésekor, innentől feminista hiszti hogy de miért nem fogott kezet
az egy olyan ország olyan szokásokkal olyan vallással, legyünk már toleránsak észszerű keretek között
Nem kell megmagyarázni. Berbockot nem tisztelik és idiótának tartják-hiszen több olyan kijelentése volt ami arra utal. Egymásik példa: Maria Zacharova az orosz K.minisztérium szóvivője tagja volt Szergej Lavrov orosz km delegációjának SZA látogatása során. Mária, aki 1000x nagyobb tudással rendelkezik mint Berbock. A szaúdi állami iszlám vallás iránti tisztelet miatt hidzsábban volt. Vele kezet fogtak.A Borgen című Netflix sorozatban is igy üdvözlik a főszereplő politikus nőt amikor az arab világba megy. Ugyan nem dokumentum film, de elég reális. A filmben van annyi esze a politikus nőnek, hogy kíséri egy arabul jól beszélő, és a kultúrát ismerő férfi.
a szaudiak vélhetően kellően szakképzettek iszlám illemtanbólNem kell megmagyarázni. Berbockot nem tisztelik és idiótának tartják-hiszen több olyan kijelentése volt ami arra utal. Egymásik példa: Maria Zacharova az orosz K.minisztérium szóvivője tagja volt Szergej Lavrov orosz km delegációjának SZA látogatása során. Mária, aki 1000x nagyobb tudással rendelkezik mint Berbock. A szaúdi állami iszlám vallás iránti tisztelet miatt hidzsábban volt. Vele kezet fogtak.
Azért ezt kicsit túldimenziobáljátok. Amit én láttam videót azon a nőci nem is várt kézfogást, biccentést kapott, cserébe a mellette lévő csávó félig nyújtott kezet, ami inkább gáz. Lehet ideológiailag küzdeni, de nem a diplomatáknak. A helyes magatartás hogy ott nem nyújt kezet az arabus itt meg kezet nyújt. Ha itt nem nyújt kezet az arabus akkor azonnal haza kell zavarniAzt kérdezném, nincs mellette tanácsadók hada akik ismerik az adot ország sajátosságait, szokásait és felkészitenék belőle a stáb tagjait és őt magát is?
Baerbock ott ment félre, a fehér nacival is, hogy ő azt direkt vette fel, mert ezzel akart protestálni a női jogok mellett. A gond ezzel az, hogy ez akkor lett volna értelmes, ha Németország az erősebb pozíciójából tárgyal Szíriában. Jelenleg sem diplomáciai, sem katonai értelemben nem ez a helyzet. A szírek bizonyára nagyon örültek egy német látogatásnak, ki lehetett rakni az ablakba, hogy lám miféle nációk ismernek el minket, de ettől még pontosan tudják, hogy a mai Németország nem jelent semmilyen értelemben potenciált. Egy jelentéktelen ország jelentéktelen, és tegyük hozzá koromsötét, külügyminisztere esetében ez a majd kitakarjuk a képből az eredmény ugyan az jellegű vállrándítás kategóriája a szírek részéről.a szaudiak vélhetően kellően szakképzettek iszlám illemtanból
sőt
ha ők kezet foghattak akkor más is kezet foghat
a zaharovának meg jól áll ez a fekete cucc, nyilván nem hétköznapi viseletként, de csinos
a baerbockot meg nem kell idiótának tartani mert tényleg az, az a fehér naci nem egy intelligens ruhaválasztás egy muszlim országban
Pedig ez direkt ideológiai üzenet volt (már a fehér...) szóval a nőci hülye is és teljesen alkalmatlan diplomatának, politikusnak. OK, ezt eddig is tudtuk.Azért ezt kicsit túldimenziobáljátok. Amit én láttam videót azon a nőci nem is várt kézfogást, biccentést kapott, cserébe a mellette lévő csávó félig nyújtott kezet, ami inkább gáz. Lehet ideológiailag küzdeni, de nem a diplomatáknak. A helyes magatartás hogy ott nem nyújt kezet az arabus itt meg kezet nyújt. Ha itt nem nyújt kezet az arabus akkor azonnal haza kell zavarni
Nem kell megmagyarázni. Berbockot nem tisztelik és idiótának tartják-hiszen több olyan kijelentése volt ami arra utal. Egymásik példa: Maria Zacharova az orosz K.minisztérium szóvivője tagja volt Szergej Lavrov orosz km delegációjának SZA látogatása során. Mária, aki 1000x nagyobb tudással rendelkezik mint Berbock. A szaúdi állami iszlám vallás iránti tisztelet miatt hidzsábban volt. Vele kezet fogtak.
Pedig ez direkt ideológiai üzenet volt (már a fehér...) szóval a nőci hülye is és teljesen alkalmatlan diplomatának, politikusnak. OK, ezt eddig is tudtuk.
Bocs, de abban a helyzetben mégis mit kellett volna mondania? Igen, a jövő héten támadunk, mondom is az irányokat és az erőket? Pont, hogy nem arra példa, hogy mennyire hülye. Ez független attól, hogy melyik oldalon áll. Baerbock viszont tisztán fogyatékos.Ez az az annyira tájékozott/okos/bennfentes csaj aki két héttel a háború előtt még nem tudta hogy mikor lesz a háború ezért az amcsiktól kérdezte mikor menjen szabadsàgra?
Ez csak picit mondd ellent a saját előző állításodnak...Nekem nincs bajom hogy nem nyújtanak neki kezet. Mindig a vendéglátószabalyait kell betartani.
Amúgy lehet hogy tudja hogy nulla érdekérvenyesítő ereje van a térségben így bármit megtehet nem lesz szarabb
Ja, és nem a kéznyújtásról írtam, hanem a fehér ruháról...Nekem nincs bajom hogy nem nyújtanak neki kezet. Mindig a vendéglátószabalyait kell betartani.
Amúgy lehet hogy tudja hogy nulla érdekérvenyesítő ereje van a térségben így bármit megtehet nem lesz szarabb
Csak azért ne csináljunk belőle szentet…Bocs, de abban a helyzetben mégis mit kellett volna mondania? Igen, a jövő héten támadunk, mondom is az irányokat és az erőket? Pont, hogy nem arra példa, hogy mennyire hülye. Ez független attól, hogy melyik oldalon áll. Baerbock viszont tisztán fogyatékos.
Honnét tudta volna? Még az orosz jegybank se tudta és külföldön hagyott 300 milliárd Euro orosz vagyont. Ső, ahogy Putyin is mondta dec.19-én hirtelen döntés volt ésa hadsereg sem volt felkészülve.Nekem nincs bajom hogy nem nyújtanak neki kezet. Mindig a vendéglátószabalyait kell betartani.
Honnét tudta volna? Még az orosz jegybank se tudta és külföldön hagyott 300 milliárd Euro orosz vagyont. Ső, ahogy Putyin is mondta dec.19-én hirtelen döntés volt ésa hadsereg sem volt felkészülve.
Honnét tudta volna? Még az orosz jegybank se tudta és külföldön hagyott 300 milliárd Euro orosz vagyont. Ső, ahogy Putyin is mondta dec.19-én hirtelen döntés volt ésa hadsereg sem volt felkészülve.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..