[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Hü bazmeg.Ég a szeme.Bár a közönség elég lagymatagon tapsol és forgatja a fejét ki filmezi.Olyan német Jeanne d’Arc ez a nő már ha szabad ilyet írni.De miért is ne szabadna.Mert az.Csak nehogy úgy is járjon.
Ha tetszett a stílus, akkor még ezt tudom ajánlani. :)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

FMz74kbVgAM6074.jpg

• Hűha
Reactions: enzo
⚡⚡
Ukrajna köteles lesz megvédeni Dániát, ha az Egyesült Államok úgy dönt, hogy katonai eszközökkel meghódítja Grönlandot

2024. február 23-án Dánia és Ukrajna kétoldalú biztonsági megállapodást írt alá, amely kölcsönös segítségnyújtást foglal magában a határ- és szuverenitásvédelem terén
⚡⚡

Bruhaha

https://t.me/i20028843

A dan politikusok is mind idiotak? F-35-el Amerika ellen. :D
Nem érted a bölcs dán külpolitikát.

"Dánia mérlegeli annak lehetőségét, hogy F-35-ösö vadászbombázókkal védjék meg Grönlandot ellenséges fenyegetésektől – írta meg a Eurasian Times..."

Ellenséges fenyegetés az mi manapság? Az, hogy a legfőbb vezénylő szövetséges és a dán nemzetbiztonság legfontosabb beszállítója el akarja orozni Grönlandot?
Egy frászt!
Az ellenséges fenyegetés az mindig Putyin, az oroszok és persze Kína!

Nem érted a bölcs dán külpolitikát.

"Dánia mérlegeli annak lehetőségét, hogy F-35-ösö vadászbombázókkal védjék meg Grönlandot ellenséges fenyegetésektől – írta meg a Eurasian Times..."

Ellenséges fenyegetés az mi manapság? Az, hogy a legfőbb vezénylő szövetséges és a dán nemzetbiztonság legfontosabb beszállítója el akarja orozni Grönlandot?
Egy frászt!
Az ellenséges fenyegetés az mindig Putyin, az oroszok és persze Kína!
A zoroszok mán lerekettyéztek egy dán pilótát ukrajnában.

550 svéd katona érkezett Lettországba szombaton, hogy csatlakozzon a NATO keleti szárnyához – írja az Associated Press. Ez Svédország első missziója a NATO tagjaként, a skandináv ország tavaly csatlakozott a szövetséghez.

Nem tudom pontosan mi tetszik nekem ez belülről jön nem nyomozom.Ránézek és ennyi.Meloni egy kis idegbeteg görcs és cseppet sem szimpatikus.Ez nem kisugárzás és nemes indulat hanem furkóság.Gyöngyöspata.