Hát ha ez sem elég Sholcznak, hogy, kirúgja....
Nem rúghatja ki hiszen nem ő a főnöke. Annaléna von ribbentrop főnöke az USA-ban van, Langley-ben.
Majd ha Trump hivatalba lép és megunja ezeket, akkor megy az egész garnitúra.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát ha ez sem elég Sholcznak, hogy, kirúgja....
Csak lehet véletlen nyernek idén ca 35... 45 % al aztán összeállnak valakivel...A Die Weltbem egy kommentelő azt írja, hogy ha esetleg 2029-ben még nem is, de 2033-ben nagy valószínűséggel kormányzó párt lesz az AfD.
Micsoda 100 éves évforduló!
Ha tetszett a stílus, akkor még ezt tudom ajánlani.Hü bazmeg.Ég a szeme.Bár a közönség elég lagymatagon tapsol és forgatja a fejét ki filmezi.Olyan német Jeanne d’Arc ez a nő már ha szabad ilyet írni.De miért is ne szabadna.Mert az.Csak nehogy úgy is járjon.
Ha tetszett a stílus, akkor még ezt tudom ajánlani.
Ha tetszett a stílus, akkor még ezt tudom ajánlani.
Nem érted a bölcs dán külpolitikát.Dánia nem viccel: szupermodern F-35-ösökkel védenék meg Grönlandot
Dánia mérlegeli annak lehetÅségét, hogy F-35-ösö vadászbombázókkal védjék meg Grönlandot ellenséges fenyegetésektÅl â Ãrta meg a Eurasian Times.www.portfolio.hu
A dan politikusok is mind idiotak? F-35-el Amerika ellen.
A zoroszok mán lerekettyéztek egy dán pilótát ukrajnában.Nem érted a bölcs dán külpolitikát.
"Dánia mérlegeli annak lehetőségét, hogy F-35-ösö vadászbombázókkal védjék meg Grönlandot ellenséges fenyegetésektől – írta meg a Eurasian Times..."
Ellenséges fenyegetés az mi manapság? Az, hogy a legfőbb vezénylő szövetséges és a dán nemzetbiztonság legfontosabb beszállítója el akarja orozni Grönlandot?
Egy frászt!
Az ellenséges fenyegetés az mindig Putyin, az oroszok és persze Kína!
Nem tudom pontosan mi tetszik nekem ez belülről jön nem nyomozom.Ránézek és ennyi.Meloni egy kis idegbeteg görcs és cseppet sem szimpatikus.Ez nem kisugárzás és nemes indulat hanem furkóság.Gyöngyöspata.Ha tetszett a stílus, akkor még ezt tudom ajánlani.
Az tisztán látszik, hogy okosabbak mint az ukránok.
Egyik se normális, de legalább mindkét nő ügynök meglátásom szerint!Ha tetszett a stílus, akkor még ezt tudom ajánlani.
Van valaki a Glóbuszon aki szerinted nem ügynök?Egyik se normális, de legalább mindkét nő ügynök meglátásom szerint!
Baxki.Ez a hèt vicces.A Maersk hajóiból meg hordozók lösznek,vagy mi?Dánia nem viccel: szupermodern F-35-ösökkel védenék meg Grönlandot
Dánia mérlegeli annak lehetÅségét, hogy F-35-ösö vadászbombázókkal védjék meg Grönlandot ellenséges fenyegetésektÅl â Ãrta meg a Eurasian Times.www.portfolio.hu
A dan politikusok is mind idiotak? F-35-el Amerika ellen.
Költői kérdés: vajon,ha amennyiben a dánok el kezdenek izmozni, akkor f-35 vajon működnek è? Hogyan is vala az izraeli F-35 -ösöknèl? Saját szoftver kulcs, saját szerver?Baxki.Ez a hèt vicces.A Maersk hajóiból meg hordozók lösznek,vagy mi?
Ez jó. Végül is 2000 éve már volt. Erős is volt.Ha tetszett a stílus, akkor még ezt tudom ajánlani.
Jobb lenne Róma minden esetre, mint Brüsszel.Ez jó. Végül is 2000 éve már volt. Erős is volt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..