A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Uraim, tudom nem ezt az alairast varjuk de ez az egyik olyan beszerzés amit anno mondtak hogy “több mar a csőben van” talán rgy hangya fasznyi szűz maria reményünk van, hogy az a cső kidugul es csurran cseppenek majd a hianypotlo beszerzések meg ha a minimum mennyiség is. :)

Uraim, tudom nem ezt az alairast varjuk de ez az egyik olyan beszerzés amit anno mondtak hogy “több mar a csőben van” talán rgy hangya fasznyi szűz maria reményünk van, hogy az a cső kidugul es csurran cseppenek majd a hianypotlo beszerzések meg ha a minimum mennyiség is. :)
Ez tavaly őszi beszerzés ami hivatalosan már alá lett írva november végén. Ez most a csinnadratta.

Legyen így.

BEJELENTÉS!

❗️Erős hazai védelmi ipar nélkül nincs biztonság, ezért ma védelmi együttműködési szándéknyilatkozatot írtam alá az EDGE Group vállalattal a védelmi innováció és a kutatásfejlesztés terén Abu-Dzabiban.

➡️A nyilatkozat mellett szerződést kötöttünk az EDGE Group új, CARACAL mesterlövészpuskák beszerzésére.
És a Unique Alpine?
Azzal mi lett??

Baszki, ne tegyetek már úgy, mintha az ember a nap 24 órájában csak azzal foglalkozik, hogy a fórumot olvassa
Dógozni is köll
Nem tett úgy. Kérdeztél és ő átirányított oda, ahol a választ elolvashatod a kérdéseidre, megadva azt az időintervallumot, amennyit érdemes visszaolvasni a témában.
Ezzel is segítve az eredményes és hatékony munkavégzésed.