A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 835
134 184
113
Nice try, szép terelés
Legközelebb csak simán válaszolj inkább, nekem az a hasznosabb
Mindegy is
Segíteni akartam vele. Nem mondtam hogy olvass vissza 48 oldalt mint amit aladeen szokott kapni ha kérdez. Nagyjából 3 percbe kerül végigfutni mert olyan sok nem született és tényleg van mellette olyan információ ami szerintem érdekel téged.

vasszekely

Well-Known Member
2020. május 9.
4 923
9 045
113
Segíteni akartam vele. Nem mondtam hogy olvass vissza 48 oldalt mint amit aladeen szokott kapni ha kérdez. Nagyjából 3 percbe kerül végigfutni mert olyan sok nem született és tényleg van mellette olyan információ ami szerintem érdekel téged.
Elég húzós napjaim vannak, napok óta semmit se tudtam olvasni. Minden topikban lemaradtam. Pedig szívesen fórumoznak, hidd el.
Ezért kertem csak, hogy valaki direktben válaszoljon. Semmi másért, egyszerűen nincs idom olvasgatni.
Megyek is vissza az esztergapadhoz

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 640
84 072
113
Február 1-jén alakul meg az MH Különleges Műveleti Parancsnokság

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sánta Gábor dandártábornok, az MH vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár elköszönő parancsnoka elmondta: február 1-től a Honvéd Vezérkar Kiképzési Csoportfőnökség csoportfőnöki beosztását látja el.

Simon Péter ezredes, az MH Összhaderőnemi Különleges Műveleti Parancsnokság megbízott parancsnoka megtiszteltetésként gondol arra, hogy február 1-től az MH Különleges Műveleti Parancsnokság vezetőjeként folytatja szolgálatát.

• Tetszik
Reactions: vasszekely

bel

Well-Known Member
2020. augusztus 24.
2 003
4 905
113
Simon Péter ezredes, az MH Összhaderőnemi Különleges Műveleti Parancsnokság megbízott parancsnoka megtiszteltetésként gondol arra, hogy február 1-től az MH Különleges Műveleti Parancsnokság vezetőjeként folytatja szolgálatát.
Sziasztok,

Jol ertem, hogy van egy db dandar, ami kapott most maga fole egy parancsnoksagot egy mas szakmaju ezredes altal vezetve?
Persze az mindenkeppen komoly fejlodes, hogy nem utolag szoltak neki.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Pogány and borisz