Jót beszélgettünk ismét !Kész szerencse, hogy nem is kell.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jót beszélgettünk ismét !Kész szerencse, hogy nem is kell.
Szerintem az hogy hol folyik a témáról a diskurzus, ahol több kiegészítő információ is van ami szintén érdekelhet téged hasznosabb mint egyet beidézni.Mivel egyfolytában fórumozol, akár válaszolhattál is volna, az idődből bőven kitelik, de sokkal könnyebb így viselkedned. @Aladeen nem arcoskodott, segített. Valakinek sikerül.
Neked is sok-sok visszaolvasást
Mást gondolunk az igényességről. A kérdésre lehet normálisan válaszolni, megtehette volna, igényesség….Pedig igaza van, igényesség kérdése.
Nice try, szép terelésSzerintem az hogy hol folyik a témáról a diskurzus, ahol több kiegészítő információ is van ami szintén érdekelhet téged hasznosabb mint egyet beidézni.
Segíteni akartam vele. Nem mondtam hogy olvass vissza 48 oldalt mint amit aladeen szokott kapni ha kérdez. Nagyjából 3 percbe kerül végigfutni mert olyan sok nem született és tényleg van mellette olyan információ ami szerintem érdekel téged.Nice try, szép terelés
Legközelebb csak simán válaszolj inkább, nekem az a hasznosabb
Mindegy is
Erre mit mondjak? Vonulj be a katonai szervezethez és akkor kell értened.Jót beszélgettünk ismét !
Elég húzós napjaim vannak, napok óta semmit se tudtam olvasni. Minden topikban lemaradtam. Pedig szívesen fórumoznak, hidd el.Segíteni akartam vele. Nem mondtam hogy olvass vissza 48 oldalt mint amit aladeen szokott kapni ha kérdez. Nagyjából 3 percbe kerül végigfutni mert olyan sok nem született és tényleg van mellette olyan információ ami szerintem érdekel téged.
Nem tervezem. Jól van ez így, hogy mi nem egy szervezetnél szolgáljuk a hazát, mindenki a helyén van !Erre mit mondjak? Vonulj be a katonai szervezethez és akkor kell értened.
Február 1-jén alakul meg az MH Különleges Műveleti Parancsnokság
A szolgálat mindenekelőtt
„A megváltozott biztonságpolitikai helyzet indokolta a Magyar Honvédség szervezeti struktúrájában és műveleti vezetési-irányítási rendszerében történő változásokat” – jelentette ki dr. Böröndi Gábor vezérezredes a Magyar Honvédség Különleges Műveleti Parancsnokság megalakulása alkalmából tartott...honvedelem.hu
Amúgy meg mindenki nyugodjon le a picsába a Magyar Honvédség Különleges Műveleti Parancsnokságnak pilóta a parancsnoka (mondom ezt úgy, hogy szetintem ez egy jó választás).
Sziasztok,Simon Péter ezredes, az MH Összhaderőnemi Különleges Műveleti Parancsnokság megbízott parancsnoka megtiszteltetésként gondol arra, hogy február 1-től az MH Különleges Műveleti Parancsnokság vezetőjeként folytatja szolgálatát.
Nem jól érted. Az az ezredes pedig eddig is KM vonalon mozgott, csak a helikopteres/légi részén.Sziasztok,
Jol ertem, hogy van egy db dandar, ami kapott most maga fole egy parancsnoksagot egy mas szakmaju ezredes altal vezetve?
Persze az mindenkeppen komoly fejlodes, hogy nem utolag szoltak neki.
Plussz filmsztár , Die Hard 5 !Nem jól érted. Az az ezredes pedig eddig is KM vonalon mozgott, csak a helikopteres/légi részén.
Én repültem Simon Péter parancsnoksága alatt akkor Mi-17-est vezetett. Kiváló fekészültségű tiszt, volt "Blade" gyakorlaton is vezető volt, ahol szintén repültem.Ez is ő volt akkor?
2012. június. 06.
"A Magyar Honvédség egyik harci helikopterének közreműködésével zajlott szerda délelőtt a Die Hard 5 - Drágább, mint az életed című amerikai szuperprodukció forgatása a fővárosban
Az orosz gyártmányú MI-24-es katonai helikoptert Simon Péter, a Magyar Honvédség 36 esztendős pilótája vezette, aki eddig körülbelül 1600 órát repült, immár 17 esztendeje oktató-berepülő pilóta. Jelenleg őrnagyi rangban szolgál az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison, ahol az alakulat repülőműveleti főnöke."
Nekem is van egy ilyen érzésem, hogy a parancsnokságok kialakítása nem biztos, hogy a legjobb reakció a megváltozott helyzetre, jelentsen akármit is a megváltozott helyzet. Mert attól még, sem ember, sem tudás, sem eszköz nem lesz több. Inkább ez utóbbi hármat kellene fejleszteni, és ha már van mire, akkor átalakítani a parancsnokságot. Ez így csak egy fokkal jobb, mintha új díszegyenruhát terveztetnének, vagy huszárnyerget.Több éves meg figyelésem amikor valami baj MH-ben akkor mindig valamilyen parancsnokságokat alakítanak ki. És egy csomó beragadta embert elhelyeznek itt.
mintha új díszegyenruhát terveztetnének
Ezt ugy ertem hogy mar nem ugy fog kinezni mint a szlovak rendoregyenruha?
Pedig úgy örültem már, amikor láttam a címet, hogy erős védelmi ipar meg új beszerzés. Mondjuk nem épp mesterlövész puskára számítottam. Mindegy, annak kell örülni, ami van.Ez tavaly őszi beszerzés ami hivatalosan már alá lett írva november végén. Ez most a csinnadratta.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..