Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lehet, hogy rossz linket raktam ki. a Fire Blade-l kapcsolatban. Elnézést..Én repültem Simon Péter parancsnoksága alatt akkor Mi-17-est vezetett. Kiváló fekészültségű tiszt, volt "Blade" gyakorlaton is vezető volt, ahol szintén repültem.
Fire Blade
Utána Zadarban a különleges különleges légikiképző-központot is vezette.
Különleges légikiképző-központ
Szvsz, ott a különleges műveleti erőkkel az együttműködés mellett, a magasabbegység parancsnoki feladatokra is komolyan felkészült.
Végiggondolva egyébként ami miatt megint bizakodok (fene a kincstári optimizmusom), hogy akkor csak már novemberben fel lett oldva a semmitnemirinkalarendelunkmeg és hátha van még más is a puttonyban.Pedig úgy örültem már, amikor láttam a címet, hogy erős védelmi ipar meg új beszerzés. Mondjuk nem épp mesterlövész puskára számítottam. Mindegy, annak kell örülni, ami van.
0,00000000000000000000000000000000000000001% esély kb. hogy a puttony még tartalmazhat vmit tavalyról , szerintem!Az esély erre az évre beszerzésileg is valszeg ugyanennyi!Végiggondolva egyébként ami miatt megint bizakodok (fene a kincstári optimizmusom), hogy akkor csak már novemberben fel lett oldva a semmitnemirinkalarendelunkmeg és hátha van még más is a puttonyban.
Végiggondolva egyébként ami miatt megint bizakodok (fene a kincstári optimizmusom), hogy akkor csak már novemberben fel lett oldva a semmitnemirinkalarendelunkmeg és hátha van még más is a puttonyban.
A puttyon tele van, csak nincs ra engedély hogy alá írják0,00000000000000000000000000000000000000001% esély kb. hogy a puttony még tartalmazhat vmit tavalyról , szerintem!Az esély erre az évre beszerzésileg is valszeg ugyanennyi!
Nesze semmi , fogd meg jól!A puttyon tele van, csak nincs ra engedély hogy alá írják![]()
A mi puttonyunk is tele van már ezzel.A puttyon tele van, csak nincs ra engedély hogy alá írják![]()
Bobo miért repült ma törökökhöz?
Köszönöm.tipp esetleg?"Irány Ankara! Az első miniszteri szintű találkozó a magyar-török Tudományos és Innovációs Évben! A magyar védelmi ipari, innovációs és technológiai vállalatok képviselői is velünk tartanak."
![]()
7,6 E megtekintés · 165 reakció | Irány Ankara! Az első miniszteri szintű találkozó a magyar-török Tudományos és Innovációs Évben! A magyar védelmi ipari, innovációs és technológiai vállalatok képviselői is velünk tartanak. | Szalay-Bobrovniczky Kris
Irány Ankara! Az első miniszteri szintű találkozó a magyar-török Tudományos és Innovációs Évben! A magyar védelmi ipari, innovációs és technológiai vállalatok képviselői is velünk tartanak..www.facebook.com
Viszünk egy lovat.Köszönöm.tipp esetleg?
Innoválnak.Köszönöm.tipp esetleg?
A gyorsítás fokozat fölött megis mi van?![]()
53 E megtekintés · 747 reakció | Fokozatot váltunk! Megalakítottuk a magyar-török Védelmi Innovációs Munkacsoportot, és ezzel megkezdődött 2025-ös a magyar-török Tudományos és Innovációs Évad. | Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Fokozatot váltunk! Megalakítottuk a magyar-török Védelmi Innovációs Munkacsoportot, és ezzel megkezdődött 2025-ös a magyar-török Tudományos és Innovációs Évad..www.facebook.com
![]()
53 E megtekintés · 747 reakció | Fokozatot váltunk! Megalakítottuk a magyar-török Védelmi Innovációs Munkacsoportot, és ezzel megkezdődött 2025-ös a magyar-török Tudományos és Innovációs Évad. | Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Fokozatot váltunk! Megalakítottuk a magyar-török Védelmi Innovációs Munkacsoportot, és ezzel megkezdődött 2025-ös a magyar-török Tudományos és Innovációs Évad..www.facebook.com
![]()
Védelmi innovációs témával indult a magyar-török Tudományos és Innovációs Év
A védelmi innováció területén is szorosabbra fűzzük a Magyarország és Törökország között 2023 óta meglévő kiemelt stratégiai partnerséget – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter Ankarában, a magyar-török Védelmi Innovációs Munkacsoport alakuló ülését követően, február 3-án.honvedelem.hu
A miniszter kiemelte, hogy a védelmi szektorok együttműködésében új lehetőséget kínál az új innovációs technológiák és megoldások egymással történő megosztása. Döntés született egy több éves együttműködési terv kialakításáról is a Török Tudományos és Technológiai Kutatási Tanács (TÜBITAK) és Védelmi Innovációs Kutatóintézet (VIKI) között, amely a két ország közötti oktatás-képzés, fejlesztési lehetőségek kialakítását célozza.
A közösen meghatározott Útiterv keretében, strukturált és rendszeres párbeszéd indul majd az országok védelmi ipari és innovációs szereplői között – tette hozzá. A tárcavezető azt is kijelentette, hogy az együttműködésben központi szerepet szán a Védelmi Innovációs Kutatóintézetnek, amely kész és képes hidakat építeni a két ország védelmi innovációs szektorai között.
"Magyarul" továbbra is érdeklődünk a török drónok és UGV-k iránt, cserébe kínáljuk nekik is a VIKI VR/AR/XR fejlesztéseit és jöhetnek a Zala Zone-ra tesztelni?Ugyanerről ezt írják a törökök...
„Megtettük az első lépéseket az új partnerségek létrehozására olyan stratégiai területeken, mint a pilóta nélküli légi és szárazföldi rendszerek, a szimulációs és képzési technológiák, a tesztelés és az innovációs központok stb. területeken”-jelentette be Mehmet Fatih Kacır ipari és technológiai miniszter.
![]()
Türkiye, Hungary focus on strategic cooperation in defense industry
1st steps taken to establish new partnerships in strategic areas such as unmanned air and land systems, simulation and training technologies, test and innovation centers, says Turkish minister - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..