[HUN] Gestamen fegyverek

MTcwNDI0OA.jpg

Kezdenének termelni valamit?

2 termékük van, pisztoly és golyószóró. Biztosan nincs külföldi megrendelésük, szóval csak a honvédség jöhet szóba.
1. Vagy golyószóró a pkm váltására.
2. Vagy pisztoly a tartalékosoknak.
Egyikre sincs szükség, de gondolom kell a pénz a gestamen-nek és az érdekeltségeiknek.

2 termékük van, pisztoly és golyószóró. Biztosan nincs külföldi megrendelésük, szóval csak a honvédség jöhet szóba.
1. Vagy golyószóró a pkm váltására.
2. Vagy pisztoly a tartalékosoknak.
Egyikre sincs szükség, de gondolom kell a pénz a gestamen-nek és az érdekeltségeiknek.
Tippre golyószóró, mert pisztolyra nincs szüksége az MH-nak mivel ott van a CZ terméke, de így se nagyon van értelme, mert ott van az Arzenál ahol lehetne bérgyártatni ha nagyobb tételt kell szállítsanak, de nem hiszem, hogy fent áll ez a lehetőség.

Jaaah, tényleg milyen f^sza lenne a Gestamen mellett még egy szirszar puskára is tucatjával összetépni a milliókat.

Én nem magát a beszerzést kritizáltam - bár sok kérdés merül fel azzal kapcsolatban is, hanem a mellékelt hamis képet, hogy a magyar fegyvergyártást erősítik. Egyébként a Gestamennel mi a helyzet?

• Tetszik
Reactions: endre
Én nem magát a beszerzést kritizáltam - bár sok kérdés merül fel azzal kapcsolatban is, hanem a mellékelt hamis képet, hogy a magyar fegyvergyártást erősítik. Egyébként a Gestamennel mi a helyzet?
A napokban linkeltem egy hirdetést, hogy termelésvezetőt keresnek náluk.
Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy valamiből nagyobb tételt szeretnének legyártani. Ami egyrészt érthetetlen miért nem az Arzenálnál, másrészt még mindig egy használhatatlan vacak a termékük.

És igen, tervezhetnének ők precíziós puskát a honvédségnek, ha már a golyószórót nem derogál tőlük várni.
Vagy ha igen, akkor ki kell őket és a projektjüket dobni a hülye ötletek szemétdombjára.

A napokban linkeltem egy hirdetést, hogy termelésvezetőt keresnek náluk.
Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy valamiből nagyobb tételt szeretnének legyártani. Ami egyrészt érthetetlen miért nem az Arzenálnál, másrészt még mindig egy használhatatlan vacak a termékük.

És igen, tervezhetnének ők precíziós puskát a honvédségnek, ha már a golyószórót nem derogál tőlük várni.
Vagy ha igen, akkor ki kell őket és a projektjüket dobni a hülye ötletek szemétdombjára.
Valszeg csak azért felel majd az illető, hogy a tesztekre készülő kis szériák időben és "jó" minőségben elkészüljenek. Nem kell ide egyből sorozatgyártást vizionálni.

Amúgy meg inkább vegyünk meg az arabok CARACAL nevezetű Minimi-klónját a Gestamenes barkács helyett! Ha már a lemásolása nem megy magunktól 20 másik országgal ellentétben...

• Tetszik
Reactions: Venom85 and J.G.