[HUN] Gestamen fegyverek

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

G9HSP​

• Tetszik
Reactions: endre

G9HSP​

A kommentekben se nagyon értik, hogy milyen haszna is van valójában a cserélhető működési mechanizmusnak :D
Úgy látják inkább érdekesség mint valós piaci rés. Abszolút egyetértek. Az áron meg nagyon nagyon felnevettem sajnos...
De ez legalább normálisan működik.

A kommentekben se nagyon értik, hogy milyen haszna is van valójában a cserélhető működési mechanizmusnak :D
Úgy látják inkább érdekesség mint valós piaci rés. Abszolút egyetértek. Az áron meg nagyon nagyon felnevettem sajnos...
Meg akartuk mutatni hogy ilyet is tudunk, amolyan a kerekben a küllő szindróma :D

A VIKI-nél egyszer csak elkezd valaki vakarózni, amikor objektív külföldi visszajelzések érkeznek az ilyen kiállításokon mutogatások után, a megrendelések pedig elmaradnak?

• Tetszik
Reactions: borisz and honved

G9HSP
Azért egy normálisabban kommunikáló szaki mutatthatta volna be. ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ....AAAAAAAAAA...........EEEEEEEEEEEEEEE..............ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ