Ez egy vezetési gyakorlat és nem a keleti fronton, a legénység ruházatáról és a fegyverek teljes hiányából valamint a sok kocsiból itélve.
Praktikus az a kampó, amivel felhúzzák a csigát.
Szerintem.

Ez egy vezetési gyakorlat és nem a keleti fronton, a legénység ruházatáról és a fegyverek teljes hiányából valamint a sok kocsiból itélve.

lehetett az elején, még nyáron, nem?Ez egy vezetési gyakorlat és nem a keleti fronton, a legénység ruházatáról és a fegyverek teljes hiányából valamint a sok kocsiból itélve.
Szerintem.![]()
Nem hinném a fent emlitett okok miatt. Egy fegyvert nem látni. Nekem ez egy "otthoni" gyakorlatnak tűnik.lehetett az elején, még nyáron, nem?
gyakorlat az stimmt, de attól még lehet a SZU-ban akárNem hinném a fent emlitett okok miatt. Egy fegyvert nem látni. Nekem ez egy "otthoni" gyakorlatnak tűnik.

Tied az utolsó szó.gyakorlat az stimmt, de attól még lehet a SZU-ban akár![]()

am ott van az oldal tetején...Két fő + a varázspálca. Vadkacsára vadászni franyesz lehet.
Amit írtál, nem biztos hogy jól értem.am ott van az oldal tetején...

Amit írtál, nem biztos hogy jól értem.
Erre gondolsz?
Vagy erre?
![]()
hw97karbine
Browse the most recent videos from channel "hw97karbine" uploaded to Rumble.comrumble.com
Szerintem.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..