A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Ne legyél már unnepronto....
Nem vagyok az, lesz majd miért ünnepelni iden ha csak addig nem megyünk csődbe de ez nem valoszinu hogy közte lesz, oké lehet beszeltek róla de ha csak nem egyeztek meg pontosan hogy ennyi uteg ennyi rakétával ilyen szallitassal ennyiért es ilyen ellentételezéssel akkor idén ebből nem lesz semmi 27-28ig mar nagyobb valoszinuseggel lesz alá írva a nagy legvedelem.

Nem vagyok az, lesz majd miért ünnepelni iden ha csak addig nem megyünk csődbe de ez nem valoszinu hogy közte lesz, oké lehet beszeltek róla de ha csak nem egyeztek meg pontosan hogy ennyi uteg ennyi rakétával ilyen szallitassal ennyiért es ilyen ellentételezéssel akkor idén ebből nem lesz semmi 27-28ig mar nagyobb valoszinuseggel lesz alá írva a nagy legvedelem.
Ha minden jól megy nyár környékén pezsgőt bonthatunk?

Tudom, tudom..

Szerintem pártunk és kormányunk max. 2026. tavaszáig tervez. Ezért szerintem is
Ez az ember tragédiája!:(
ha magyar....

Kb. tavaly mentettem el ezt az alábbi szöveget a parittyáról, csak a forrást nem. Bocs. Érdekesség.

"A rendszer körülbelül 2 milliárd dollárba kerül, ami magában foglalja a radart, a vezérlést és négy üteget. Alap rendszer.
Példa:
Egyetlen rakéta ára - 1,5 millió usa dollár, 48 rakéta = 72 millió usa dollár."

Szerintem pártunk és kormányunk max. 2026. tavaszáig tervez. Ezért szerintem is
Ezért vállalhat hosszú távú kötelezettségeket (adóelengedések), sejtve hogy nagy eséllyel nem a saját, hanem az utódja pozícióját rontja.
Szerintem arra is vártak, hogy lássák, mennyi pénz csorog vissza a lejáró állampapírokból a kincstárba, vagy fogyasztási adók, illetékek formájában a költségvetésbe.

Kb. tavaly mentettem el ezt az alábbi szöveget a parittyáról, csak a forrást nem. Bocs. Érdekesség.

"A rendszer körülbelül 2 milliárd dollárba kerül, ami magában foglalja a radart, a vezérlést és négy üteget. Alap rendszer.
A finnek 300 millióért vettek David's Slinget 2023-ban - inkább az lehet a reális ár egy ütegért...
Példa:
Egyetlen rakéta ára - 1,5 millió usa dollár, 48 rakéta = 72 millió usa dollár."
Amúgy 1,5 vagy inflálva 2 millió dollár rakéntánként egy k. jó ár!
A jóval gyenegébb képességű AMRAAM 3 millió folött van, a hasonló képességű PAC3 is inkább lassan már 6 millióba fájna...

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Tumpek and Venom85