Az izraeliek meg valamennyire igen, a torokok csodalom hogy valaszolnak az emailre.Sok minden után érdeklődtünk már! Van aki még komolyan veszi őket?
Rm meg kereshet mi nem valaszolunk nekik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az izraeliek meg valamennyire igen, a torokok csodalom hogy valaszolnak az emailre.Sok minden után érdeklődtünk már! Van aki még komolyan veszi őket?
Ne legyél már unnepronto....Az izraeliek meg valamennyire igen, a torokok csodalom hogy valaszolnak az emailre.
Rm meg kereshet mi nem valaszolunk nekik.
Nem vagyok az, lesz majd miért ünnepelni iden ha csak addig nem megyünk csődbe de ez nem valoszinu hogy közte lesz, oké lehet beszeltek róla de ha csak nem egyeztek meg pontosan hogy ennyi uteg ennyi rakétával ilyen szallitassal ennyiért es ilyen ellentételezéssel akkor idén ebből nem lesz semmi 27-28ig mar nagyobb valoszinuseggel lesz alá írva a nagy legvedelem.Ne legyél már unnepronto....
Ha minden jól megy nyár környékén pezsgőt bonthatunk?Nem vagyok az, lesz majd miért ünnepelni iden ha csak addig nem megyünk csődbe de ez nem valoszinu hogy közte lesz, oké lehet beszeltek róla de ha csak nem egyeztek meg pontosan hogy ennyi uteg ennyi rakétával ilyen szallitassal ennyiért es ilyen ellentételezéssel akkor idén ebből nem lesz semmi 27-28ig mar nagyobb valoszinuseggel lesz alá írva a nagy legvedelem.
"Mondottam, ember: küzdj és bízva bízzál!"Ha minden jól megy nyár környékén pezsgőt bonthatunk?
Tudom, tudom..Nem vagyok az, lesz majd miért ünnepelni iden ha csak addig nem megyünk csődbe de ez nem valoszinu hogy közte lesz, oké lehet beszeltek róla de ha csak nem egyeztek meg pontosan hogy ennyi uteg ennyi rakétával ilyen szallitassal ennyiért es ilyen ellentételezéssel akkor idén ebből nem lesz semmi 27-28ig mar nagyobb valoszinuseggel lesz alá írva a nagy legvedelem.
Ne vegyek?"Mondottam, ember: küzdj és bízva bízzál!"
De azért pezsgőt még ne vegyél...![]()
Venni vehetsz csak tedd el szilveszterreNe vegyek?Ez az ember tragédiája!
![]()
Szerintem pártunk és kormányunk max. 2026. tavaszáig tervez. Ezért szerintem isNem vagyok az, lesz majd miért ünnepelni iden ha csak addig nem megyünk csődbe de ez nem valoszinu hogy közte lesz, oké lehet beszeltek róla de ha csak nem egyeztek meg pontosan hogy ennyi uteg ennyi rakétával ilyen szallitassal ennyiért es ilyen ellentételezéssel akkor idén ebből nem lesz semmi 27-28ig mar nagyobb valoszinuseggel lesz alá írva a nagy legvedelem.
ha magyar....Ez az ember tragédiája!![]()
Nyár környékén valószínűleg kijön a NATO elvárás , amit azért majd illene tartani... Tippre pont a parittya kategória egyébként kelleni fog.Ha minden jól megy nyár környékén pezsgőt bonthatunk?
Nem is az hogy illik hanem kurvara kötelező ervenyuNyár környékén valószínűleg kijön a NATO elvárás , amit azért majd illene tartani... Tippre pont a parittya kategória egyébként kelleni fog.
Ezért vállalhat hosszú távú kötelezettségeket (adóelengedések), sejtve hogy nagy eséllyel nem a saját, hanem az utódja pozícióját rontja.Szerintem pártunk és kormányunk max. 2026. tavaszáig tervez. Ezért szerintem is
A finnek 300 millióért vettek David's Slinget 2023-ban - inkább az lehet a reális ár egy ütegért...Kb. tavaly mentettem el ezt az alábbi szöveget a parittyáról, csak a forrást nem. Bocs. Érdekesség.
"A rendszer körülbelül 2 milliárd dollárba kerül, ami magában foglalja a radart, a vezérlést és négy üteget. Alap rendszer.
Amúgy 1,5 vagy inflálva 2 millió dollár rakéntánként egy k. jó ár!Példa:
Egyetlen rakéta ára - 1,5 millió usa dollár, 48 rakéta = 72 millió usa dollár."
Nana! Szabadságharc is van a világon!Nem is az hogy illik hanem kurvara kötelező ervenyu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..