A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 642
21 668
113
Nem vagyok az, lesz majd miért ünnepelni iden ha csak addig nem megyünk csődbe de ez nem valoszinu hogy közte lesz, oké lehet beszeltek róla de ha csak nem egyeztek meg pontosan hogy ennyi uteg ennyi rakétával ilyen szallitassal ennyiért es ilyen ellentételezéssel akkor idén ebből nem lesz semmi 27-28ig mar nagyobb valoszinuseggel lesz alá írva a nagy legvedelem.
Ha minden jól megy nyár környékén pezsgőt bonthatunk?

32karakter

Well-Known Member
2011. február 21.
1 837
3 898
113
Nem vagyok az, lesz majd miért ünnepelni iden ha csak addig nem megyünk csődbe de ez nem valoszinu hogy közte lesz, oké lehet beszeltek róla de ha csak nem egyeztek meg pontosan hogy ennyi uteg ennyi rakétával ilyen szallitassal ennyiért es ilyen ellentételezéssel akkor idén ebből nem lesz semmi 27-28ig mar nagyobb valoszinuseggel lesz alá írva a nagy legvedelem.
Tudom, tudom..

Masztiff

Well-Known Member
2018. július 4.
4 437
8 697
113
Szerintem pártunk és kormányunk max. 2026. tavaszáig tervez. Ezért szerintem is
Ez az ember tragédiája!:(
ha magyar....

sisimoto

Well-Known Member
2020. február 1.
705
3 446
93
Kb. tavaly mentettem el ezt az alábbi szöveget a parittyáról, csak a forrást nem. Bocs. Érdekesség.

"A rendszer körülbelül 2 milliárd dollárba kerül, ami magában foglalja a radart, a vezérlést és négy üteget. Alap rendszer.
Példa:
Egyetlen rakéta ára - 1,5 millió usa dollár, 48 rakéta = 72 millió usa dollár."

ZRÍNYI 20!026

Well-Known Member
2017. szeptember 20.
2 672
5 915
113
Szerintem pártunk és kormányunk max. 2026. tavaszáig tervez. Ezért szerintem is
Ezért vállalhat hosszú távú kötelezettségeket (adóelengedések), sejtve hogy nagy eséllyel nem a saját, hanem az utódja pozícióját rontja.
Szerintem arra is vártak, hogy lássák, mennyi pénz csorog vissza a lejáró állampapírokból a kincstárba, vagy fogyasztási adók, illetékek formájában a költségvetésbe.

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
23 625
46 709
113
Kb. tavaly mentettem el ezt az alábbi szöveget a parittyáról, csak a forrást nem. Bocs. Érdekesség.

"A rendszer körülbelül 2 milliárd dollárba kerül, ami magában foglalja a radart, a vezérlést és négy üteget. Alap rendszer.
A finnek 300 millióért vettek David's Slinget 2023-ban - inkább az lehet a reális ár egy ütegért...
Példa:
Egyetlen rakéta ára - 1,5 millió usa dollár, 48 rakéta = 72 millió usa dollár."
Amúgy 1,5 vagy inflálva 2 millió dollár rakéntánként egy k. jó ár!
A jóval gyenegébb képességű AMRAAM 3 millió folött van, a hasonló képességű PAC3 is inkább lassan már 6 millióba fájna...

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Tumpek and Venom85

ravenlord

Well-Known Member
2016. december 31.
5 461
16 346
113
7:00-től: biztosítás géppisztollyal.
Nooormális? :confused: o_O
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: Tumpek and Venom85

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
45 046
86 768
113

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag