[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Mármint Hirtenberger 120 mm-es aknavető nyilván van, de akkor mi az oka, hogy nem azt integrálják, ami a miénk?
Mert nincs ilyen terméke a HDS-nek a HDS csak a csövet tudná adni ami ennek kb 2% az értéke...
220px-120_mm_Ragnarok_mortar_combat_system.jpg

Mármint Hirtenberger 120 mm-es aknavető nyilván van, de akkor mi az oka, hogy nem azt integrálják, ami a miénk?
Plusz a Gidranra is terveztek ugye aknavetőt, ott meg Ragnarök 120 mm-es volt tesztelve, ott detto ugyanezt nem értem.
Zárt tornyos aknavető a NATO előírás. Az meg nincs a HDS-nek - ennyi!

Már a magyar sajtóban is megjelent a NEMOs hír - a cikk kb. harmada a Wikipédiás cikkem... :)
Szárnyrakelt, igen :)
"Ultramoderní kombinace finského minometu Patria Nemo a německého Lynx KF-41 v maďarském programu Zrínyi"
https://www.securitymagazin.cz/defence/patria-rheinmetall-madarsko-zrinyi-lynx-nemo-1404073154.html

• Tetszik
Reactions: Tumpek and Aladeen
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Amúgy a műsorvezető Vályi István nagyon vágja a haditechnikát: egy amcsi repülőmúzeumban ő okosította ki az amcsikat az F-117-esről... :D
Ebben a videóban sem mond (nagy) hülyeségeket, civil létére egész szakszerűen foglamaz.
HM média helyében vele csináltatnék műsorokat, nem az ATV-s bohóccal...

Szia,

Nekem is preciznek tunt minden, amit mondott, kiveve az RM csempe 10 m-re valo hatotavolsaga (az szerintem inkabb 1-2 m).
Én adok rá egy 98%-os értékelést.

Ez a honvédségi titok dilit nem értem továbbra sem: a küzdőtér falát sem lehet mutatni, miközben a német TV bemutatta a torony műszereit is...

Torony felszerelve mindennel, ROSYval is.

Teszt lövészet

Arról nem is beszélve, hogy az oroszoknak is tuti lesz egy saját példányuk kb. egy éven belül... :p