Egy BTR-en kellene inkább kipróbálni, vagy ha marad ez a "civil vonal" akkor valami páncélozott pénzszállító autón...Szunyoghálót csinálna belőle

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy BTR-en kellene inkább kipróbálni, vagy ha marad ez a "civil vonal" akkor valami páncélozott pénzszállító autón...Szunyoghálót csinálna belőle
A btr tökèletes.Egy BTR-en kellene inkább kipróbálni, vagy ha marad ez a "civil vonal" akkor valami páncélozott pénzszállító autón...![]()
A videó elején úgy láttam hogy távolban egy BTR-re vagy BRDM/FUG járgányra lőnek...A btr tökèletes.
A pènzszállítónak van èrtelme.
Amúgy a katonáknak is nagyobb èlmèny ha nem egy jutacèlt lődöznek.
Btr-t èn nem nagyon láttam cèlkènt.A videó elején úgy láttam hogy távolban egy BTR-re vagy BRDM/FUG járgányra lőnek...
![]()
Én BTR-t is láttam már sokat, lőttem is rá nem egyszer. Ezek általában kikannibalizált üres páncéltestek.Btr-t èn nem nagyon láttam cèlkènt.
Pszh-t jópárat.
Úgyhogy inkább a második tipped.
De èn arra gondoltam, amikor valami frissen van kivíve, ès azon faszán látszik, mi mit okoz.
Hk-t nincsenek kint? Ha nem is 72-est, de T-55-ös?Én BTR-t is láttam már sokat, lőttem is rá nem egyszer. Ezek általában kikannibalizált üres páncéltestek.
Vannak kint roncsok a legtöbb lőtéren és használják is kemény célnak.Hk-t nincsenek kint? Ha nem is 72-est, de T-55-ös?
Az 55-öst talán még ki is lyuggatná a Lynx oldaltól a nyílakkal...
A nagyon szet lotteket elszoktak onnan inni es a helyere uj celokat raknak?Vannak kint roncsok a legtöbb lőtéren és használják is kemény célnak.
Én már lőttem is rá, gyönyörű pillanat volt!Btr-t èn nem nagyon láttam cèlkènt.
Pszh-t jópárat.
Úgyhogy inkább a második tipped.
De èn arra gondoltam, amikor valami frissen van kivíve, ès azon faszán látszik, mi mit okoz.
A T-55 oldalról jobban van páncélozva, minta T-72. A T-55 oodala 80mm, a T-72 oldala a motortér tűzfaláig 80mm, onnantól 70mm.Hk-t nincsenek kint? Ha nem is 72-est, de T-55-ös?
Az 55-öst talán még ki is lyuggatná a Lynx oldaltól a nyílakkal...
Pár évig kitart mire "elfogy" egy roncsA nagyon szet lotteket elszoktak onnan inni es a helyere uj celokat raknak?
Vagy ez mar a luxus kategoria?
Igazából szerintem csak arra kíváncsi, hogy a vashulladék elszállításáról van e ÁFÁ-s számla.Pár évig kitart mire "elfogy" egy roncs![]()
Simán tudnak a 30x173mm-es nyíllövedékek 100 mm-es áttörést 1000 méterről...A T-55 oldalról jobban van páncélozva, minta T-72. A T-55 oodala 80mm, a T-72 oldala a motortér tűzfaláig 80mm, onnantól 70mm.
Tudom.Simán tudnak a 30x173mm-es nyíllövedékek 100 mm-es áttörést 1000 méterről...
![]()
30mm x 173 APFSDS-T - Nammo
www.nammo.com
A kéjes öröm, mi?Én már lőttem is rá, gyönyörű pillanat volt!
Azt mondta, ha 10m-re van a cél, akkor indul be a rendszer - ez úgy kb valós is lehet.Szia,
Nekem is preciznek tunt minden, amit mondott, kiveve az RM csempe 10 m-re valo hatotavolsaga (az szerintem inkabb 1-2 m).
A válaszadó katonán eléggé azt láttam hogy nem biztos benne mit mondhat el és mit nem...emiatt lehetett ez a zavar.Azt mondta, ha 10m-re van a cél, akkor indul be a rendszer - ez úgy kb valós is lehet.
A kezdősebességnél volt egy kis zavar az erőben, de egy gyors vágás után helyesbítettek.
Ez igy van szegenyek raadasul nem szoktak hozza a kamerahoz aztan feszengenek isA válaszadó katonán eléggé azt láttam hogy nem biztos benne mit mondhat el és mit nem...
kb biztos voltam benne, de hát erre van a vágószoba és az új snitt.Ez igy van szegenyek raadasul nem szoktak hozza a kamerahoz aztan feszengenek is
"ami azt jelenti, hogy ergo ha te ralosz egy panceltoro raketaval, vagy jossz egy kis dronoddal fele, ezek az erzekelok erzekelik, es amikor ilyen mondjuk 10 meternyire megkozelited, akkor innen bekuld egy ilyen szep kup alaku repeszfelhot, aztan annyi volt, jol mondom?"Azt mondta, ha 10m-re van a cél, akkor indul be a rendszer - ez úgy kb valós is lehet.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..