[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
23 624
46 702
113
Szia,

Nekem is preciznek tunt minden, amit mondott, kiveve az RM csempe 10 m-re valo hatotavolsaga (az szerintem inkabb 1-2 m).
Én adok rá egy 98%-os értékelést.

Ez a honvédségi titok dilit nem értem továbbra sem: a küzdőtér falát sem lehet mutatni, miközben a német TV bemutatta a torony műszereit is...

Torony felszerelve mindennel, ROSYval is.

Teszt lövészet

Arról nem is beszélve, hogy az oroszoknak is tuti lesz egy saját példányuk kb. egy éven belül... :p

AlbaRegia

Well-Known Member
2019. december 23.
780
1 924
93
Annak az időzített 120-as lőszere meg nézném mit csinál egy ilyen autóval...

120-mm-DM11.jpg
Szunyoghálót csinálna belőle

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
6 921
15 710
113

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
6 921
15 710
113
A videó elején úgy láttam hogy távolban egy BTR-re vagy BRDM/FUG járgányra lőnek...

lynx-shoot.jpg
Btr-t èn nem nagyon láttam cèlkènt.

Pszh-t jópárat.

Úgyhogy inkább a második tipped.

De èn arra gondoltam, amikor valami frissen van kivíve, ès azon faszán látszik, mi mit okoz.

• Tetszik
Reactions: Aladeen

32karakter

Well-Known Member
2011. február 21.
1 837
3 896
113
Szia,

Nekem is preciznek tunt minden, amit mondott, kiveve az RM csempe 10 m-re valo hatotavolsaga (az szerintem inkabb 1-2 m).
Azt mondta, ha 10m-re van a cél, akkor indul be a rendszer - ez úgy kb valós is lehet.

A kezdősebességnél volt egy kis zavar az erőben, de egy gyors vágás után helyesbítettek.

Belülről egy tánctér az az akol. Nem csodálom, hogy dudi teljesen kivan a BTR miatt már :)
Luxus IFV!

A programozható lőszer is érdekes volt.

Itt is ki lett emelve, hogy karbantartásigényes - gondolom, fene titkos, úgyhogy spekulálok. A motor és az erőátvitel egy fene megbízható régi valami, még ha meg is piszkálták, akkor is kilőném. Elektronika/hidraulika/actuátorok ami nekem gyanús. Viszont ha jól tudom, akkor pont amiatt is maradt tornyos, hogy a kezelő manuálisan is tudja működteti a fegyvert - jól gondolhatom én, hogy a karbantartás/elromlás ennél (is) elsődlegesen a harcérték csökkenését idézi elő, nem pedig a harcképtelenséget?

• Tetszik
Reactions: bel and Venom85