A honvédségi 50 lőállásos járási lőtereket meg sehol nem látom.
Megcsinálták a lőtereket, csak azokon kadétok légpuskákkal lövöldöznek ...
Addig az oroszok meg máshogy nyomják:
A honvédségi 50 lőállásos járási lőtereket meg sehol nem látom.
Kettőt...Megcsinálták a lőtereket, csak azokon kadétok légpuskákkal lövöldöznek ...
Kettőt...
Az összes járást 2026-ig.És mennyit is ígértek be, milyen határidővel ?
Az összes járást 2026-ig.
Szóval ezt el is könyvelhetjük döglött projektnek.
Kedvellek, de szerintem ha a hülyeség fájna, te fakír lennél.a tökéletes hardware otthonra

Néhány éves trend az usa-ban.Le kéne vágni a kezeit aki tacticoolba öltöztette az alsókulcsost..![]()
Néhány éves trend az usa-ban.

Néhány éves trend az usa-banLe kéne vágni a kezeit aki tacticoolba öltöztette az alsókulcsost..![]()
Szerintem a puskát úgy kell fogni, mint egy puskát. Az amcsi specopsos butaságokat meg el kell felejteni.Akkor sok embernek mem lesz keze. Legalább leszokik arról hogy puskához jancsifogással nyúljon (az a kis minipénisz gondolom azért került fel). Van hogy nincs más mód.![]()
Hűű, neki a khmmm... fegyverövét is szívesen megvizsgálnám közelebbről...ő sem lassú

Nem túl okos dolog a tűzkész fegyver csövének elejével matatni.Mosin but Tacticool
Ha minden igaz hamarosan lehet itthon is kapni. 1000-3000$ közt lesz az ára.
Nem vagyok nagy ar15/ar10 fan, de ez egy pofás kis darab.
![]()
16.5 Revolution PD Rifle - Firearms - Rifles | POF-USA
The 16.5 Revolution PD is designed to handle like an AR-15, because it's the same size and weight as one! No corners cut, just pure Innovation!www.pof-usa.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..