F 

Filter
Guest
Muti.Nem azért mondom, de nekem van egy Nahimov érdemrendem (II. fokozat). Igaz, nem tüntettek ki vele![]()
Muti.Nem azért mondom, de nekem van egy Nahimov érdemrendem (II. fokozat). Igaz, nem tüntettek ki vele![]()

Admiral Nachimov. Elhalasztották a gyári teszteket.Ma, nov. 15-én kellett volna kifutnia a tengerre.
![]()
Már ne is haragudj, de ez nem teljesítmény, még az eredeti linkre is oda van írva, meg össz-vissz ez az egy Delta III van az Északi-flottánál. A Kilo (Lada?Orenburg
) nevét kérjük a fotó alapján. 

Nekem nem kell a linkekre nézni" pajtás". Ismerem az összes orosz atomtengeralattjárót, ami aktív szolgálatban van vagy még építés alatt áll.Már ne is haragudj, de ez nem teljesítmény, még az eredeti linkre is oda van írva, meg össz-vissz ez az egy Delta III van az Északi-flottánál. A Kilo (Lada?) nevét kérjük a fotó alapján.
![]()
![]()

nem nehéz, ha egy típusból 1-1 darabok vannakNekem nem kell a linkekre nézni" pajtás". Ismerem az összes orosz atomtengeralattjárót, ami aktív szolgálatban van vagy még építés alatt áll.![]()

Tévedsz Kettő!nem nehéz, ha egy típusból 1-1 darabok vannak![]()
![]()
 Illetve egy szám az eltérés.

Az orosz haditengerészet mely pilóta nélküli hajói jelenhetnek meg a közeljövőben az SVO zónában?
Először is olyan platformokról van szó, amelyek már átestek egy sor teszten, ezek egyike a Kingisepp Gépgyártó (KMZ) 03080-as hajóján alapuló Vizir BEK (RK-700M, 3. sz. fotó). A hétméteres BEK olyan anyagokból készül, amelyek jelentősen csökkentik a radar láthatóságát egy klasszikus alumíniumtermékhez képest. Maximális futási sebessége 80 km/h, utazósebessége 45-50 km/h 500 km-es hatótávval.
![]()

Dróttal?Szép, csak tudják irányítani messziről? Ők is Starlinket fognak használni esetleg?![]()

Maximum Torpedóban...A következő évtizedben 8 billió 400 milliárd rubelt különítettek el új hajók és haditengerészeti hajók építésére”
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..