[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

Mindig ha megy ki tőlünk delegáció ajànlgatják a cuccaikat. Mindig jön a feladatszabás vizsgàljuk meg mit lehetne és az egész addig jut amíg ki nem derül hogy meglepő módon pénzt kérnek érte. Utána elhal a dolog. Ezt több mint 2 éve játszuk.
Herculesekkel volt annó, hogy már a szerződèst is megírták az amcsik annyit egyeztettek. Aztán mi szóltunk, hogy nincs píz :D

Amúgy a Maróth felmerült. Ő mondta a Zrínyi kezdetèn, hogy kellett pár èv mire elkezdték minket komolyan venni a fegyvergyártók. Asszem ezt sikerült visszadolgozni:rolleyes:

Ne éld bele magad ennyire, nem lesz itt semmi jövőre választás utána meg a választási osztogatást fogjuk nyögni évekig.
hát, azért nem döbbenék meg nagyon ha vettünk volna egy kupaccal, hazai közvetítő cégen keresztül, mondjuk évi 50 darab valami olcsó változatból, az 100 millió euró, a közvetítő cég kap még 10 százalékot, a 4IG honosítja 10 százalékért. Mert építkezés nincsen, a bandát etetni kell, a katonai vásárlást nem kell majd a hiányba elszámolni. A szerbeknek meg nem hiszem hogy fájna, ha nálunk félre is csurog a pénzből. (más országoknak sem fáj persze, de ott a látszatra lehet jobban adnak)
Kriss szerint persze tudom hogy faszság.

Mindig ha megy ki tőlünk delegáció ajànlgatják a cuccaikat. Mindig jön a feladatszabás vizsgàljuk meg mit lehetne és az egész addig jut amíg ki nem derül hogy meglepő módon pénzt kérnek érte. Utána elhal a dolog. Ezt több mint 2 éve játszuk.
Ha megkérdezi valaki, mint pl. én, hogy a katonák azon cuccokból, amiket a szerbek ajánlgattak, mire tettek javaslatot, hogy kellene (mert a fentiekből úgy tűnik, hogy volt ilyen), arra szabad válaszolnod?

Mondjuk szerintem a Lazar 3 jobb mint a BTR csak ne kerüljön sokba ha már viszik a 'szakszerüen' tárolt régi vasainkat

• Tetszik
Reactions: endre and Tumpek

Mondjuk szerintem a Lazar 3 jobb mint a BTR csak ne kerüljön sokba ha már viszik a 'szakszerüen' tárolt régi vasainkat
Rákerestem a Lazar 3M beszerzésre, írnak róla több helyen, mondjuk lehet, hogy ugyanazt a forrást használják mind. Egy koridor92 nevű YouTube csatornára hivatkoznak, mint forrásra. Őszintén nem értem ezt a 20+100-as darabszámot. Ez az APC alap jármű kellene, hogy legyen, 120db biztosan semmire nem elég, minimum lenne, hogy 2x Lynx darabszám legyen a 8 kerekes APC-ből, nem?
Kezd teljes katyvasz lenni a beszerzés. Azt gondolom, hogy talán valami amerikai beszerzés is lesz hamarosan, akkor meg egy valódi harci helyzetben, ami el is húzódik, rémálom lesz az alkatrész pótlás: Németo, Svédország, USA, Brazília, Franciao., Izrael, Szerbia, Csehország, mindenkitől függni fogunk.

Rákerestem a Lazar 3M beszerzésre, írnak róla több helyen, mondjuk lehet, hogy ugyanazt a forrást használják mind. Egy koridor92 nevű YouTube csatornára hivatkoznak, mint forrásra. Őszintén nem értem ezt a 20+100-as darabszámot. Ez az APC alap jármű kellene, hogy legyen, 120db biztosan semmire nem elég, minimum lenne, hogy 2x Lynx darabszám legyen a 8 kerekes APC-ből, nem?
Kezd teljes katyvasz lenni a beszerzés. Azt gondolom, hogy talán valami amerikai beszerzés is lesz hamarosan, akkor meg egy valódi harci helyzetben, ami el is húzódik, rémálom lesz az alkatrész pótlás: Németo, Svédország, USA, Brazília, Franciao., Izrael, Szerbia, Csehország, mindenkitől függni fogunk.
nem lesz itt semmilyen szerb harcjármű - kár is erről beszélni...

• Tetszik
Reactions: fishbed and Tumpek

Olvassatok vissza pár oldalt. ;)

• Tetszik
Reactions: Kávé
A gidrànnal is csak az a gond hogy ki kéne fizetnünk amit megígértünk rendelést...
Most jönnek a következő részletért.
TRK8 TC-DAP valszeg Pestre...
f21cc1e87c1daa5311f7d6bf54681255.png