Áhh, őt Istvánnak, JPIII-nak vagy Szilveszternek tudtam volna elképzelni. Pedig lett volna egy cuki sztorim, ha őt választják meg.Azért sokan beszartak volna, ha Erdő Péter lett volna... IX. Orbán néven...
Áhh, őt Istvánnak, JPIII-nak vagy Szilveszternek tudtam volna elképzelni. Pedig lett volna egy cuki sztorim, ha őt választják meg.Azért sokan beszartak volna, ha Erdő Péter lett volna... IX. Orbán néven...
A te esküvőd?Hat nem, anyos simogatas lesz,keresztelo,eskuvo es ez mind majus
Simán lehet 15 is.69 éves. Van kb 10 éve, abból 5 még aktiv...
Meg nemA te esküvőd?
 de az is ott lesz
 de az is ott leszEzt így kiemelnémNem tűnik rossznak névválasztás alapján.
https://hu.wikipedia.org/wiki/XIII._Leó_pápa
És visszatértünk a bíborhoz.
Legfontosabb célja az egyház és a kultúra összhangba hozása, valamint a modern társadalom megnyerése volt, amit azonban nem tudott elérni. Első vállalkozásainak egyike az volt, hogy ellensúlyozza az államok szekularizáló társadalmát, amelyet az antiklerikális, pápaellenes és egyházellenes politikák jellemeztek.[1] Ez volt a Kulturkampf kora Németországban, valamint a kormányzati antiklerikalizmus kora Franciaországban, Belgiumban és Hollandiában.[1]
Migrációval biztosan fog foglalkozni, már csak azért is, hogy Trump politikája rengeteg katolikust érhet negativan.Ő is a migri láb csókolgatós vonalon mozog?
Életkorban természetesen. De aktiv, tevékeny, korszakalakitó szerepre még jó 5 éve van. Egyrészt a választàs utáni időben van legtöbb esély, hogy valamit változtasson, aztán lekopik a lendület. Másrészt a fizikai teljesitőképessg is csökken a korral. Ami 69-el még simàn megy, az 8-10 évvel később már nem igen, vagy csak nehezen. Gondolok itt hosszabb utakra, napi munkateherre stb.Simán lehet 15 is.

Ezt így kiemelném

Ő is a migri láb csókolgatós vonalon mozog?
Az előző Leó akkor lett pápa, amikor elindult az egyházüldözés Ny-Európában, Németországban. Ez alapján érdekes a névválasztás.A választott neve alapján a rerum novarum enciklikát érdemes megnézni (én legalabbis ennyit tudok az előző leóról)
Hajlok arra, hogy egyetértsek veled. De megvárom, hogyan nyilatkozik...Nem túl szimpatikus ez a pápa.Ránézek se tekintély se melegszivűség se karizma.Ez a legkevésbé pápának látszó..Olyan ügyvéd feje van.De legalább nem Péter.
Olyan 66-os parancs kisugarzasa vanNem túl szimpatikus ez a pápa.Ránézek se tekintély se melegszivűség se karizma.Ez a legkevésbé pápának látszó..Olyan ügyvéd feje van.De legalább nem Péter.

Azt is elmagyaráztam miért is kétélű fegyver hosszútávon elkezdeni korlátozni a gyülekezési szabadságjogokat. De ez is csak minket érdekelt ezek szerint, és hát ez lepergett mint az omladozó rendőrkapitányság faláról a vakolat.
Hatalmas különbség, hogy egy önkormányzat polgármestere mit csinál és a között, hogy mit raknak bele az Alaptörvénybe. (Az Alaptörvény mindenre, mindenkire vonatkozik)Már jóval korábban korlátozták, csak akkor örültek neki azok, akik most tiltakoznak.
Sőt, Győrben a momentumos polgármester próbált ellehetetleníteni egy megemlékezést, aztán hirtelen jöttek a hatósági razziák is.
Nem az van, hogy teli hassal, jól lakottan nehéz rendet tartani? Úgy értem, azért nem adnak kaját,hogy már direkt frusztrált legyen a rend őre.. a többit hozzá lehet képzelni!
Mondjuk a fel vezényelt mentősökkel is igen mostohán bánnak, szóval legalább nincs kivételezés.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..