Ne haragudj de beutemezett semmitevesem van amit nem mondhatok le megint.Eljössz?

Ne haragudj de beutemezett semmitevesem van amit nem mondhatok le megint.Eljössz?
Tegyél fel egy bekapcsolt rádiót!Őöő.
Srácok valami tuti jótanács èjszakánkènt tetőben vergödő nyest ellen!![]()
Én , mikor a tetőtérben megtelepedett a nyestcsalád, felmentem a padlásra, elkezdtem hangoskodni és szétlocsoltam három üveg húsvéti kölnit. Így megjelöltem a területemet. Még aznap elköltözött a nyestcsalád. Azóta békés éjszakáim vannak.Őöő.
Srácok valami tuti jótanács èjszakánkènt tetőben vergödő nyest ellen!![]()
Helyettük lehet egér meg patkány, az vonzza a kóbor macskákat is. Ha szerencséd van, akkor nőstény szokik oda és akkor jön egy csomó kandúr is. Szóval én nem aggódnék. Darázs, denevér, és rengeteg pók meg poloska tovább színesíti a felhozataltA biodiverzitással így mi lesz?![]()
A nyest meg az egeret és a patkányt űzi el...lehet választani....Helyettük lehet egér meg patkány, az vonzza a kóbor macskákat is. Ha szerencséd van, akkor nőstény szokik oda és akkor jön egy csomó kandúr is. Szóval én nem aggódnék. Darázs, denevér, és rengeteg pók meg poloska tovább színesíti a felhozatalt
Nálunk volt olyan, hogy a darazsak kirágták a purhabot meg részben a gipszkartont, aztán Kinder Meglepetés helyett egy kurva nagy darázsfészek jött szembe
Rohadt egy jószág. 1,5 évig dolgoztam áccsal, néhányszor ugrottam le a tetőről.Nálunk volt olyan, hogy a darazsak kirágták a purhabot meg részben a gipszkartont, aztán Kinder Meglepetés helyett egy kurva nagy darázsfészek jött szembe
Tegnap èjszaka nem volt.Én , mikor a tetőtérben megtelepedett a nyestcsalád, felmentem a padlásra, elkezdtem hangoskodni és szétlocsoltam három üveg húsvéti kölnit. Így megjelöltem a területemet. Még aznap elköltözött a nyestcsalád. Azóta békés éjszakáim vannak.
Szigorúan Dankó Rádióra hangolva!Tegyél fel egy bekapcsolt rádiót!
Bevált!
Melyik kepmegosztot fogadja el a motor? Csak mert probaltam kettot de egyiket sem szerette.@DINAMO
Először valami képmegosztóba, majd onnan a hozzászólás feletti sorban a képre katt, majd bemásol az URL...és....elvileg látod.
én ezt használomMelyik kepmegosztot fogadja el a motor? Csak mert probaltam kettot de egyiket sem szerette.
koszonom
Imgur...pl.Melyik kepmegosztot fogadja el a motor? Csak mert probaltam kettot de egyiket sem szerette.
koszonom
koszonomén ezt használom
Postimages — free image hosting / image upload
Provides free image upload and hosting integration for forums. Free picture hosting and photo sharing for websites and blogs.postimages.org
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..