Beszélgető

Őöő.

Srácok valami tuti jótanács èjszakánkènt tetőben vergödő nyest ellen! :hadonaszos:
Én , mikor a tetőtérben megtelepedett a nyestcsalád, felmentem a padlásra, elkezdtem hangoskodni és szétlocsoltam három üveg húsvéti kölnit. Így megjelöltem a területemet. Még aznap elköltözött a nyestcsalád. Azóta békés éjszakáim vannak.

A biodiverzitással így mi lesz? :rolleyes:
Helyettük lehet egér meg patkány, az vonzza a kóbor macskákat is. Ha szerencséd van, akkor nőstény szokik oda és akkor jön egy csomó kandúr is. Szóval én nem aggódnék. Darázs, denevér, és rengeteg pók meg poloska tovább színesíti a felhozatalt

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Helyettük lehet egér meg patkány, az vonzza a kóbor macskákat is. Ha szerencséd van, akkor nőstény szokik oda és akkor jön egy csomó kandúr is. Szóval én nem aggódnék. Darázs, denevér, és rengeteg pók meg poloska tovább színesíti a felhozatalt
A nyest meg az egeret és a patkányt űzi el...lehet választani.... :D

• Tetszik
Reactions: fishbed
Nálunk volt olyan, hogy a darazsak kirágták a purhabot meg részben a gipszkartont, aztán Kinder Meglepetés helyett egy kurva nagy darázsfészek jött szembe
Rohadt egy jószág. 1,5 évig dolgoztam áccsal, néhányszor ugrottam le a tetőről.
De érdekes a nyest fészkét is megtalálni, mint egy egyiptomi sírkamra.

Én , mikor a tetőtérben megtelepedett a nyestcsalád, felmentem a padlásra, elkezdtem hangoskodni és szétlocsoltam három üveg húsvéti kölnit. Így megjelöltem a területemet. Még aznap elköltözött a nyestcsalád. Azóta békés éjszakáim vannak.
Tegnap èjszaka nem volt.

Szètfújtam egy adag ecetet ahol előző èjszaka láttam a tetőn.:rolleyes:Azt is ajánlották.

Kíváncsi vagyok jön e ma. :hadonaszos:

Ha igen holnap veszek valami szar kölnit.:oops:

Vagy amit Busho ajánlott mindenfèle illóolajat.

A bolti riasztóban is eukaliptusz van.

Mindegy. A Ruger belőve. :rolleyes:

Sajnos már nincs csajos topik ( :mad: ), de ezt akkor is meg kell osztanom. Nem láttam még ilyet. WOW:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: LMzek 2.0
@DINAMO
Először valami képmegosztóba, majd onnan a hozzászólás feletti sorban a képre katt, majd bemásol az URL...és....elvileg látod.

Elvesztette mindkét lábát és az egyik veséjét, de továbbra is a hegyekben túrázik. A sport fegyelmet adott nekem, mondja.