Inkább forditva.A lenéző faxságaival inkább neki sikerült felbaxnia engem.Szerintem felbasztad es amit meg ha van is beosztotja az se tud kivaltani belole mikt amit te neha ki tudsz masbol![]()
De legalább most majd talán elgondolkodik,hogy miről is szól az a qrva Harcaszati Szabályzat.Mert egyáltalán nem hülyeségek garmadája az,hanem vérrel megfizetett tapasztalat van benne.(persze egy Harcaszati Szabályzat soha nincs kész,folyamatosan aktualizálni kell a fejlődésnek megfelelően)
Egyébként meg már kismilliószor leirtam,hogy el kéne szakadni ettől a faxságtol,hogy az APC "APC harcászattal",az IFV meg "IFV harcászattal" harcol.1001x felhoztam erre példának az IDFet,akiknek nincs is IFVjük,mégis használják az IFV harcászatot.....(egyébbkénta Merkavát időnként használták gyalogság szállitására.Manapság már ritkán,de anno Libanonban az MkI/II tipusokat még rendszeresen.Ilyenkor a Merkava a világ legerősebb IFVjeként volt használva)
Tökmindegy,milyen járműben ücsörög,mindig eljön az a helyzet elöbb-utóbb,mikor a deszantrajnak ki kell szállnia.Ukrajna meg nagyon jol mutatja,hogy ez mitől függ.Van amikor könnyű járművekkel,MRAPkkal is IFV drillben harcolnak sikerrel,máskor meg a Bradly is szarrá van lőve a kiépitett védelmen.