elnézést , nem vagyok hopzzáértő ..
de azokon a videókon amit én illesztettem be mit látunk véleményed szerint ?
1.azt hogy Irán nem lő ,mert nincs mivel ?
2.azt hogy élelmes izraeli kőművesek ellopták a cementet ?
mert az épületek mégis csak "összedőltek" valamitől , erősebb szél fújt a tenger felől vagy mégis mi történt szerinted ?
vagy mégis csak az iráni rakéták tehetnek róla,amiről itt kijelentetted hogy azért nem lő ki Irán mert nem tud ?
és tényleg minden tisztelettel kérdezem,miért kell a valóságtól ennyire elrugaszkodni ? azt hogy ha valakinek nem szimpatikus a jelenlegi perzsa rendszer megértem, azt ha az izraelivel nem szimpatizál valaki azt is megértem .. de ettől függetlenül miért kell letagadni a valóságot ?
írnak itt olyan blődségeket néhányan (és ez egy szakmaibb fórum lenne) hogy még a Portfolión vagy a Telexen se mernék leírni pedig ott aztán válogatás nélkül összehordanak mindenféle faszságot ..
miért hihetetlen az amit a saját szemetekkel láthattok az izraeli TV-ben,hogy igen, lőnek a perzsák különféle rakétákat,és igen ezek közül van ami becsapódik Izrael területén, és igen, ennek vannak emberi és anyagi vonzatai is, (remélem csak anyagi lesz) ,
miért kell egy alternatív valóságot gyártani és azt hangoztatni ahelyett,ami valójában történik ?
holott ezt mindenki saját maga le is tudja ellenőrizni az internetes videómegosztó platformokon vagy a közösségi médiafelületeken keresztül legyen az youtube, reddit, tiktok,x, facebook akármi .. miért kell magatokból bohócot csinálni ?
tényleg minden támadás nélkül kérdezem,mert nem értem az okát