Kizárólag a kettős mércére hivom fel a figyelmet, ami hihetetlenül dűhit. Orosz agresszió rossz, izraeli, amerikai, angol, francia... jó? Orosz cuccok vackok, nyugatiak jajdejók, izraeliek annál is jobbak.Ugyanaz a jogi alapja (szerintem persze); semmi. Nemzetközi jog alapján mindkettő jogtalan. De szerintem ezt Te is tudod, az orosz igényeket mégis jogosnak tartod (bocs ha félreértettem), a zsidókét meg nem (szintén bocs ha félreértettem).
Realista igyekszem lenni.
Tőlem az erösebb kutya annyit dug, amennyit bir. Megértem Izrael lépését, de az oroszokét is. Mindkettő általuk exisztenciálisnak itélt veszély ellen lép fel. Mindkettő rosszul becsülte fel az ellenséget és a saját képességeit.
Csak hagyja mindenki a moralizálást, az erkölcsi feljebbrangúságot, a nemzetközi jogot meg a szabályokon alapuló nemzetközi rendszerre való hivatkozást. Meg az álszent könnyes szemeket, hogy kórházakat támadnak és gyerekek halnak meg. Naná. A háború már csak ilyen,nem egy sebészeti művelet aminek főleg nyugaton szeretik beállitani.