Klubtag vagy ugye?
Sorold már az elmúlt két év megrendeléseit?
Te is 1 bites "zenész" vagy.Hagyjad. Zászló,zászló, szív, tudod...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Klubtag vagy ugye?
Sorold már az elmúlt két év megrendeléseit?
Te is 1 bites "zenész" vagy.Hagyjad. Zászló,zászló, szív, tudod...
Jovore a 2% 1.900 mrd HUF, 4,7 mrd euró.Ez az 5% számunkra mennyi lenne jó erős HUFba?
Elvenni bármitől el lehet, a kérdés csupán az, hogy mi történik az adott területtel azután, hogy elvettél tőle.Jaaaj, az oktatásegésségügy
Ez így komolytalan is, meg fent már érkezett is egy példa. De mondjuk MÁV-Volán új irodaháza is mehetett volna valami másra. Az irodisták nagy része meg mehetne valahová dolgozni.
Na, gyerünk akkor, elő a farbával.Te is 1 bites "zenész" vagy.
Elvenni bármitől el lehet, a kérdés csupán az, hogy mi történik az adott területtel azután, hogy elvettél tőle.
Nem, na hagyjuk, mert ott van az a pénz, csak ilyenekre költik.A korrupciót pedig hagyjuk, mert az azért teljesen nyilvánvalóan megszüntetendő folog.
Volt pár hónapja egy téma. Beszerzés. Konkrétum. Tök mindegy, ment a köpködés, fikázás. Na azóta nem írok rendszeresen. Felesleges. Itt eldőlt, hogy minden szar. Pont. Néha túltoljátok a bringát, akkor írok. De azért az életem, amibe bizony beletartozik AZ is amit annyira szeretnétek tudni nem fogja kizökkenteniNa, gyerünk akkor, elő a farbával.
Mitől kellene pozitívnak lennünk.
reméljük addigra a nagytudású csinovnyikok a minisztériumok íróasztalai mögött kifejlesztik annak a nato kompatibilis módszertanát, hogy hogy kell a honvédelmi költségvetésből megfinanszírozni a bivalybasznádi óvoda új piszoárjának a beruházását isJovore a 2% 1.900 mrd HUF, 4,7 mrd euró.
Az 5% jövőre 4.750 mrd lenne, majdnem 12 mrd euró.
De ugye 2035- a cél. Addigra változik a GDP. Illetve ez az 5 nem 5, csak 3,5%.
Tudod hány % a korrupció? Hogy számolsz vele?Tudod, hogy hányan dolgoznak a közigazgatásban meg az állami vállalatoknál?
Kb. a létszám fele.
Nem, na hagyjuk, mert ott van az a pénz, csak ilyenekre költik.
A gyerekeket is állományba kell venni, onnantól a spenót már ellátmány, az óvoda pedig laktanya! Kapnak kis huszárruhákat, meg ilyen seprűnyél lovakat...reméljük addigra a nagytudású csinovnyikok a minisztériumok íróasztalai mögött kifejlesztik annak a nato kompatibilis módszertanát, hogy hogy kell a honvédelmi költségvetésből megfinanszírozni a bivalybasznádi óvoda új piszoárjának a beruházását is
de ha lehet a gyerekek spenótját is
az óvónéni fizetése egyszerűbb kihívás, majd kapnak valami rendfokozatot oszt jónapot
Egy szép operett hadsereg fejlesztése tetszőlegesen költséges is lehet, én még nem láttam olyan esetet, hogy ne tudtunk volna pénzt elszórni. A haditechnikai és politika kérdés az lenne, hogy mire kellene értelmesen elkölteni ezeket a pénzeket?Arra én is. Pláne, hogy mi, hogy a jó istenbe fogjuk tudni megoldani, hogy a GDP 5%-át hadsereg fejlesztésre költsük éves szinten.
Mikor költöttek ebben az országban utoljára értelmes módon a hadseregre? A rendszerváltás óta biztos, hogy nem. Gyanítom, hogy ez továbbra is így fog maradni.Egy szép operett hadsereg fejlesztése tetszőlegesen költséges is lehet, én még nem láttam olyan esetet, hogy ne tudtunk volna pénzt elszórni. A haditechnikai és politika kérdés az lenne, hogy mire kellene értelmesen elkölteni ezeket a pénzeket?
Ferihegy + vodafone oszt meg is vagyunk.... 1 perc alatt összeszámolok neked 2000 milliárdot!Elég lesz?Kicsit frissítsd már az ismereteidet az ég szerelmére.
Egészségügyre ne költsünk? Kultúrára? Oktatásra? Szociális kiadásokra? Mitől vennéd el a pénzt?
a Temu-chaebol haverok félkész irodaházaitól..stbFerihegy + vodafone oszt meg is vagyunk....
Ő sem fogja, mert nincs rá lé. Mivel a NATO nagy része sem fogja teljesíteni, így ez nem lesz gáz. Kb. Csak azok fogják teljesíteni, akik határosak az oroszokkal.Majd nagy örömötökre MP teljesiti lelkesen....![]()
Felfele bukott ez isCR2-t már miniszterelnökúr-nak szólítják.
Részemről: úgy legyen!
Egyébként azt mondja, hogy talán nem most kellene energia vásárlási szigorításokat előírni az EU részéről.
Nálunk sokkal szegényebb országoknak van nagyságrendekkel erősebb hadserege. Kímélj meg ettől.Tegyük hozzá,hogy ha nem lenne a NER, akkor se lenne pénzünk olyan haderore, amit itt a fórumon elképzeltek. Azt nem tudom, hogy a sereg vezetése szervilizmusbol,vagy szakmai nostalgiabol hozta össze ezt a HHs utanerzes Zplant,de szerintem mindkettő.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..