Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 542
66 840
113
Nagyon vártam ezt a filmet, moziban megnéztem és csalódás lett. Sajnos.:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Szomorú
  • Tetszik
Reactions: J.G. and Roni

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
17 062
20 454
113
Nagyon vártam ezt a filmet, moziban megnéztem és csalódás lett. Sajnos.:
Én itthon megneztem mozis verzióban! Az eddigi legrosszabb rész! Supermanre leszek kíváncsi!

• Tetszik
Reactions: J.G. and fip7

Groove

Well-Known Member
2017. október 3.
222
653
93
Supermanre leszek kíváncsi!
Rettenetesen FOS !!!

Nálam nagyobb Superman rajongót ritkán találsz... ezt is megnéztem kötelességből.
Pontosan ugyan az az érzésem volt végig mint abban a star wars-ban amiben az új temusVéder levette a sisakot. ... Na ... sírni tudtam volna a csalódottságtól.
Hazamentem és megnéztem az acélembert, hogy ne ezzel az érzéssel feküdjek le XD
Olyan gagyi drámás klisés... hát többet feküdt a földön az a ratyi mint ált(nem harcolt... csak ált)
Felépítették korábban a képet, hogy Superman a no.1 hős meg erő. No ... ebben a filmben ennek nem hogy nyoma nincs.... ellenkezőleg. VERI GAGYI! Egy pillanatig nem lehet érezni, hogy
A magány erődje... pffffffff... nem lövöm le a poént. A kutya... kibaszott idétlen. A sztori... áhhhhh. A szinészek... botoxos emancipunci az van ... mimika meg szinészi játék az nincs. A párbeszédek életszerűtlenek... nem úgy mint egy sci-fi kitalációban, hanem úgy általában.

Ezt is tönkretették!!!

J.G.

Well-Known Member
2023. április 11.
3 168
10 044
113
Keresek egy történelmi/kosztümös filmet:

16.-17. században játszódhat. Arab/perzsa/szír apa és fia menekülni kényszerülnek, mert a harcos apa nem hajlandó teljesíteni a feljebbvalója parancsát. Egy hashsassin szerű valakit küldenek likvidálni őket.

Nagyjából ennyire emlékszem.
A film elején van egy jelenet, ahol az apa a késdobást gyakoroltatja a gyerekkel, és a konfliktus tetőpontján a fiú megmenti az apját azzal, hogy elvágja az üldözőjük akhillesz inait.

Sehol semmi nyoma a filmnek, chatgpt sem tud vele mit kezdeni.

• Hűha
Reactions: fip7

J.G.

Well-Known Member
2023. április 11.
3 168
10 044
113
Én itthon megneztem mozis verzióban! Az eddigi legrosszabb rész! Supermanre leszek kíváncsi!
Hollywood halott.
Nekem hatalmas meglepetés volt a "Bűnösök". Nem csak horror kedvelőknek ajánlom. Kellemes felüdülés ebben a szellemi sivatagban. Szépen van fényképezve, zseniális szinészek, b@szottjó zenék, finom poénok, érdekes korszak és történet.

• Tetszik
Reactions: Ramzana

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 542
66 840
113
Hollywood halott.
Nekem hatalmas meglepetés volt a "Bűnösök". Nem csak horror kedvelőknek ajánlom. Kellemes felüdülés ebben a szellemi sivatagban. Szépen van fényképezve, zseniális szinészek, b@szottjó zenék, finom poénok, érdekes korszak és történet.

Én azzal se tudtam mit kezdeni. Olyan volt, mintha nem tudták volna eldönteni milyen filmet forgassanak.
Értékelhetetlen volt a számomra.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
13 398
19 122
113

• Tetszik
Reactions: fishbed

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
13 084
28 239
113
Elég ütősre sikeredett!

• Tetszik
Reactions: fishbed and yrkon