Igaz, honvédelmi kötelezettsége van minden magyar állampolgárnak.őő nem.
Igaz, honvédelmi kötelezettsége van minden magyar állampolgárnak.őő nem.
ÉLetrevalóak, jó lesz a túlélőképességük![]()

Szia !Vélhetőleg nem jó topicba írom, de nem találtam a helyét :
a ma kezdődő, balatoni SuperBike futam helyszínén kint van a honvédség két robot kutyussal és bemutatót tartanak.
Azt már csak én feltételezem, hogy terrorelhárítási céllal is érkezhettek a várhatóan nagy tömegeket vonzó rendezvényre.
Egyik ismerosomse erzi ezt talan 1 van aki nem fog pattani amint van mas."A haderőfejlesztésünk fókusza most a szervezetre és az emberekre koncentrálódik"
- merthogy technikára nincs pénz.
De Ők nem a lynx zl-be vannak ?Egyik ismerosomse erzi ezt talan 1 van aki nem fog pattani amint van mas.
Nem mindenki, majdnem minden helyen van ismeros es mindenhonnan csak a panaszkodas megy, senki nem elegedett eleguk van.De Ők nem a lynx zl-be vannak ?
Nananana! Nem azt mondták, hogy adnak pénzt, hanem hogy ott a fókusz! A basztatas is fókusz.Ennek sincs szinte semmi nyoma...legalábbis értelmes és előre mutató nincs.
Meg az átnevezgetés, huszárkodás meg egyéb faszságok.Nananana! Nem azt mondták, hogy adnak pénzt, hanem hogy ott a fókusz! A basztatas is fókusz.
Nyugi, kint is ez van.Nem mindenki, majdnem minden helyen van ismeros es mindenhonnan csak a panaszkodas megy, senki nem elegedett eleguk van.
Egesz europaban mindenki elegedetlen mindennel.Nyugi, kint is ez van.
Nem csak Európa... Mindenütt elégedetlen mindenki.Egesz europaban mindenki elegedetlen mindennel.
Bezzeg Wadiyaban! Itt mindenki 110% elégedett mindennel...Egesz europaban mindenki elegedetlen mindennel.

Lenyomták x évet és most otthagynak 6 havi fizut? Nem úr, aki nem pazarol.Egyik ismerosomse erzi ezt talan 1 van aki nem fog pattani amint van mas.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..