Igen, és meg is érkeztünk!
Filippinókat én is látok a vonaton, kussolnak, vigyázban ülnek, utcán szembe jön Budapesten egy paki, minden hétköznap reggel és "gyónapot!" köszön. Az van, hogy nálunk arra azért figyelnek, hogy ezek SOHA ne szavazhassanak, lehetőleg katolikus vagy buddhista, shinto, ateista országból jöjjenek amennyire lehet. Gond van vele, repül a faszba, határozott idejű szerződéssel.
Szemben a nyugat befogadja őket, munka nélkül tartja bürgelgeldezve, szavazati jogot kapnak és kaptak TÖMEGEK múlt időben. Krisss ez ég és föld!
A cigányokkal nagyon rég problémánk van, pedig minden közhiedelemmel ellentétben fele annyira sem kannibálok mint az afrikai-pláne fanatikus közel keleti arabok, de jó - még ha nem is elégséges valóban - az az irány, hogy nem családi pótlék, hanem közmunka-munka irányába terelés, meg a sok BETON igen, építkezések legyen az stadion, út, bármi van lekötve sokuknak az ereje.
Be kell látni, szerintem már az is eredmény hogy ha elfáradnak a nap végére fizikai melóban, s nincs kedvük annyira kardozni az utcában, meg nem szülnek csak a családiért 8 gyereket, csak 2-t, mert Ő a teljes adójóváírást nem tudja kihasználni, nekünk meg segített valóban hogy beválljul anno a nagycsaládos státuszunk az asszonnyal. Álszerénység nélkül azt kell mondjam, az én gyerekeim jó eséllyel itt maradnak, adót fognak fizetni, és tisztességes állampolgárok lesznek, velük nyert az állam.
Kis lépésekkel előre.