Úgy csodálkozol rá arra hogy túlárazás van, minta szűzlány lennél a nászéjszakán, de közben meg leírod hogy láttál már ilyet máshol, amiből eljárás is lett.
17 éve azért mondtam fel az akkori munkahelyemen mert MSZP párkasszába fizettek, mikor mondtam hogy fel kellene jelenteni őket amiért a munkárt kizsarolták ezt a cégtől másnapra minden papír amivel bizonyitani lehetett volna az esetet eltünt, nekem jelezték hogy kuss vagy kirugnak és kcisi a piac kereshetek új szakmát, én meg inkább eljöttem pár hónapra rá. Ja, faxolni kellett volna mielött pofázom, naiv voltam.

Aki állami állásban, diplomásként, felső vezetőként rácsodálkozik a túlárazásra az nagyon fura helyen van ahol nem beszélget vele senki, és még csak újságot sem olvas soha. A második változat az hogy álnaiv. A harmadik meg hogy fizetést kap azért hogy bambán nézzen.
A saját (most 16 éves) fiam kikeresgélte a számítógép beszerzések árát és röhög azon hogy az általa tavaly kapott gépet (netezni is szar) mennyiért vették, de te még nem láttál ilyet