A szovjet történelm hamisításról akartak szatírát. Véletlenül a feminista történelemhamisításról lett dokumentum film.Szexmisszió.
Mennyire pazar!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A szovjet történelm hamisításról akartak szatírát. Véletlenül a feminista történelemhamisításról lett dokumentum film.Szexmisszió.
Mennyire pazar!
Ez a mindenszarizmus pszilógiai háttere?![]()
A panaszkodás átneveli az agyat a negativitásra
Kutatás bizonyítja, hogy minél többet panaszkodunk, annál valószínűbb, hogy egyre negatívabb színben látjuk majd a dolgokat.rejtelyekszigete.com
Onnan indultunk, hogyaszondja:Ez a mindenszarizmus pszilógiai háttere?
és természetes hogy ez a Korim György nobel díjat kapott. Törzsének minden sztereotípikus jellemzőjét megtestesíti ez a pióca.Kötelezően depresszív reflexió egy magyar entellektüel svédországi interjújában:
![]()
Krasznahorkai: Hatalmas a jogfosztott, tanulatlan tömeg, és nagyon sok a szemétláda
Az író Stockholmban arról beszélt, hogy Magyarországon minden reménytelen, és erről Orbánon kívül a társadalom is tehet.444.hu
Minden szar és reménytelen. Nem csak itthon, hanem mindenütt.
Melyik az a 3 legnagyobb zsünnep Woody Allen szerint?és természetes hogy ez a Korim György nobel díjat kapott. Törzsének minden sztereotípikus jellemzőjét megtestesíti ez a pióca.
Orvos a fiatal páciensének (megtörtént)
- Több vizet kéne innia.
- Felesleges; iszok energiaitalt.
"díjasunk" ?Krasznahorkai lehet baloldali, lehet libsi, lehet orbánfan, de... akkor is Nobel-díjasunk....
Azután, hogy ennek a díjnak milyen értéke van, arról megkérdezném Trumpot, aki már zsebében érezte... de a (Nobel-EU) bizottság felülírta egy venezuelai hölgy miatt. Kíváncsacsi lennék, Norvégia (EU) mekkora vámokkal néz szembe holnaptól......
"Egyáltalán nem vagyok büszke arra, hogy magyar vagyok, Isten oda teremtett, azt a kenyeret ettem. Képtelen vagyok büszke lenni, hogy bolondok közé születtem, és hogy bolondok között éltem. Az én személyes sorsomból következik minden, nem abból, hogy magyar, ukrán vagy szlovén vagyok."
Azt is kijelentette:
"Most Orbán és társai dicsőségesnek mondják a történelmünket. Ez több mint nevetséges. A magyar történelem csak vereségekből áll."
Aránylag tövid időn belül 2 irodalmi nobeldij. Ilyen erős lenne a zsidó-magyar (magyar-zsidó?) lobby?
Kötelezően depresszív reflexió egy magyar entellektüel svédországi interjújában:
![]()
Krasznahorkai: Hatalmas a jogfosztott, tanulatlan tömeg, és nagyon sok a szemétláda
Az író Stockholmban arról beszélt, hogy Magyarországon minden reménytelen, és erről Orbánon kívül a társadalom is tehet.444.hu
Minden szar és reménytelen. Nem csak itthon, hanem mindenütt.
Melyik az a 3 legnagyobb zsünnep Woody Allen szerint?
"Woody Allen elhíresült mondata, szerint az „Oscar a második legnagyobb zsidó ünnep a hanuka után”.
A harmadik pedig a Nobel-díj...mindegy, hogy melyik versenyszámban...
Bennem már az is megfordult, hogy ha valaki díjért "jelentkezik be", ahhoz kötelező ezeket elmondani. Orbán fújj, Magyarország szar, fasisztaveszély van Ojrópában...Egyrészt, másrészt ez egy dorgálás is Orbánnak ismét, ahogy Kertész Imréé is az volt.
Kertész Imre sem érdemelt a munkásságáért Nobel-díjat, ő magyar viszonyaltban is másodvonalbeli író volt (aki egyébként megbukott magyar nyelvből és irodalomból az érettségin, és pótvizsgát kellett tennie), az egyébként szintén zsidó, volt katpolos Kardos György jogosan nem adta ki a műveit nem elégséges színvonalukra hivatkozva.
Aztán a német fordítások "nagy sikerűek" lettek később...
Kertész élete végén meg kissé kijózanodott, "holokausztbohóc voltam", mondta. Tudta, hogy minek köszönhette a díjakat, elismerést.
Azért erre kapott egy ütős választ egy határon túli írótól, amire kifejezetten normálisan válaszolt."Az interjút közismerten ritkán adó író egy szélsőjobbos tüntetés „Vissza Trianont” plakátját felidézve magyarázta, hogy már minden teljesen mindegy: „Trianon egy párizsi kastély volt, ahol a békeszerződést aláírták, semmi más. Ennyire műveletlenek ma az emberek” - magyarázta."
Szóval Krasznahorkai szerint a tüntetők a Trianon kastélyt követelik vissza, és nem a szerződés előtti állapotot akarják visszaállítani? Felmerül az emberben, hogy ezt komolyan gondolta-e, vagy csak hülyíti a svéd újságírót. Esetleg tényleg nem tud magyarul, vagy autista.
Általában társtettesként...Mondjuk a fizikai, kémiai és egyéb tudományos Nobeleket ki is érdemelték.
Az ellenérzésem az, hogy ez vallási alapú...Igazságod vagyon, de ENGEM nem érdekel Krasznahorkai politikai véleménye.
Nem a lobby erős, hanem a "basszátszél"...Aránylag tövid időn belül 2 irodalmi nobeldij. Ilyen erős lenne a zsidó-magyar (magyar-zsidó?) lobby?
Ha Vass Albert, vagy Szabó Dezső irodalmi dzsúbel díjjat kapna, gyanús lenne...számomra, legalábbis. Gyanítom, hogy aki newbell (Karikakati) csörgősityakot és csörgőtasakot kap, az valamiféle küldetést teljesít...avagy jókor, jó helyen van, vagy jó könyveket olvas.Egyrészt, másrészt ez egy dorgálás is Orbánnak ismét, ahogy Kertész Imréé is az volt.
Kertész Imre sem érdemelt a munkásságáért Nobel-díjat, ő magyar viszonyaltban is másodvonalbeli író volt (aki egyébként megbukott magyar nyelvből és irodalomból az érettségin, és pótvizsgát kellett tennie), az egyébként szintén zsidó, volt katpolos Kardos György jogosan nem adta ki a műveit nem elégséges színvonalukra hivatkozva.
Aztán a német fordítások "nagy sikerűek" lettek később...
Kertész élete végén meg kissé kijózanodott, "holokausztbohóc voltam", mondta. Tudta, hogy minek köszönhette a díjakat, elismerést.
Wass.Az ellenérzésem az, hogy ez vallási alapú...
Nem a lobby erős, hanem a "basszátszél"...
Ha Vass Albert, vagy Szabó Dezső irodalmi dzsúbel díjjat kapna, gyanús lenne...számomra, legalábbis. Gyanítom, hogy aki newbell (Karikakati) csörgősityakot és csörgőtasakot kap, az valamiféle küldetést teljesít...avagy jókor, jó helyen van, vagy jó könyveket olvas.
A newbell díj mindig is politikai-ideológiai alapú wolt/wan/lesz...mindig üzenete van ..mindig a legkutyább kölyköt lyutalmazza az a nemláthatalom, akiről már legalább beszélhetünk...Wass.
Egyébként az utóbbi időben lett nagyon politikai díj az irodalmi Nobel díj, előtte csak a békedíj volt az.Mondjuk így Bob Dylan után, nem tudom.. Annyira nem érezném nagy kitüntetésnek. De persze a lóvé az lóvé, ami vele jár, és nem is kevés. De a lényeg az, h akkor is magyar Nobel díjként lesz ez elkönyvelve, és 30 év múlva senki nem fog emlékezni Krasznahorkai szavaira.
Mondjuk én úgy vagyok az irodalommal, h annyi jó halott író van, nem pazarlom az időmet élőkre (jó, a krimi az más).
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..