Akkor keverem valamivel10x10-es harcjárművel te nem viszel tankot sehová...
![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor keverem valamivel10x10-es harcjárművel te nem viszel tankot sehová...
![]()
Ez a 10x10 löveg ahol talán indokolt lenne, de ilyenünk sztem nem lesz.
Rengeteg minden van,amit rá lehetne szuszmákolni.Ez a 10x10 löveg ahol talán indokolt lenne, de ilyenünk sztem nem lesz.
Ha lesz még tüzérség akkor további PZH a legvalószínűbb sztem...
Meglepne ha Piranha lenne náluk a befutó, már európai gyártónak meg nincs ilyen...Rengeteg minden van,amit rá lehetne szuszmákolni.
Eredetileg különben harctéri logisztikai ellátónak szánták a 10x10 változatot.
PSZH-kat?Annyi, hogy szerintem a pszh-kat mindet és azonnal cserélni kellene, a teherautókat meg szét lehet húzni jó pár évre.
BTR=PSZH.PSZH-kat?
Az a lényeg hogy akkor nem a D–944 PSZH-kra gondoltál...Nem. Pszh-kat.
Az a lényeg hogy akkor nem a D–944 PSZH-kra gondoltál...
Mennyiert?150 darab PUMA tornyos BOXER RCT30 IFV-t fog vásárolni a BW és Sakálnak fogják hívni.
![]()
Germany Will Purchase 150 Schakal Infantry Fighting Vehicles Based on the Boxer Platform - Militarnyi
The Bundestag committees are considering a project to purchase 150 Schakal infantry fighting vehicles for the Bundeswehr.militarnyi.com
EUR 3.4 billion vagyis 3,4 milliárd EURMennyiert?
Azta kurva milyen drágaEUR 3.4 billion vagyis 3,4 milliárd EUR
Tehát a Sakál darabja 22,6 millió euró!
Nyilván ez egy csomag amiben support is van...
Valszeg hasonló képességű gép vehető fele ennyiért is - Piranha, Pandur, AMV...
A lenyeg hogy lehet kapni.EUR 3.4 billion vagyis 3,4 milliárd EUR
Tehát a Sakál darabja 22,6 millió euró!
Nyilván ez egy csomag amiben support is van...
Valszeg hasonló képességű gép vehető fele ennyiért is - Piranha, Pandur, AMV...
Háát épp ezért biztos valszeg nem lesz nálunk Boxer...Azta kurva milyen drága
Ezek után kíváncsi lennék, hogy mennyi 1 pumaA lenyeg hogy lehet kapni.
Ennyiért kell a fasznak ebből vesz az ember 3 török 8x8-ast lassan...Háát épp ezért biztos valszeg nem lesz nálunk Boxer...
Sztem Piranha vagy AMV is kijön ebből vagy 1,5-2 darab, Panduból talán több is.Ennyiért kell a fasznak ebből vesz az ember 3 török 8x8-ast lassan...
Tokmindegy mi csak legyen mar az a szar btr levaltva.Sztem Piranha vagy AMV is kijön ebből vagy 1,5-2 darab, Panduból talán több is.
Török is jöhet felőlem, ha lehet SAFEelni...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..