Így igaz. De nem is a terepre csinálták. Városban viszont 3 évet kihúz és parádésan kényelemes 8-10 óra után is.Terepen a talpa egy év alatt eltűnik![]()
Így igaz. De nem is a terepre csinálták. Városban viszont 3 évet kihúz és parádésan kényelemes 8-10 óra után is.Terepen a talpa egy év alatt eltűnik![]()
Én évekig használtam a feketét és a barnát is (ennél kényelmesebb bakancsom nem volt).Terepen a talpa egy év alatt eltűnik![]()
Mintha már láttam volna, a gond itt az hogy 3 fajta van rendszerben, nekem ez nincs nyáriban.https://www.joint-forces.com/footwear/55067-modern-french-army-boots-by-haix-part2-cdczt
@Lator A nyári bakancsot megkaptátok ebből?
![]()
En ertem, hogy zacskozni kell, de miert nem huzhatjak fel ra a bakancsot? Szerintem igy konnyebben kiszakad a talpan, de en laikus vagyok.
Hogy ne kelljen kidobni a bakancsot művelet után.En ertem, hogy zacskozni kell, de miert nem huzhatjak fel ra a bakancsot? Szerintem igy konnyebben kiszakad a talpan, de en laikus vagyok.
Gyakoroltam egypárszor ilyen ruhában a legjobb mikor 40fokban kell nyomni…amugy meg azert huzzak fel mindenre ha lehet meg sisakra is hogy ne keljen utana kidobni az egyenruhat.En ertem, hogy zacskozni kell, de miert nem huzhatjak fel ra a bakancsot? Szerintem igy konnyebben kiszakad a talpan, de en laikus vagyok.
Na de a kép pont ezért ellentmondásos, nem? Sisak, mellény...Gyakoroltam egypárszor ilyen ruhában a legjobb mikor 40fokban kell nyomni…amugy meg azert huzzak fel mindenre ha lehet meg sisakra is hogy ne keljen utana kidobni az egyenruhat.
Nekem pl kiszakadt csak egy kis helyen es maris egy egesz garnitura egyenruham ment a kukaba.
Azt nem tudom mi az eljaras a seregben. Nalunk minden a “zsak” ala kerul jo igaz nem is nagyon kell taktikai mellenyemre ilyet huzni mert mikor mar ilyen ruhat hordok reg biztositott a helyszin.Na de a kép pont ezért ellentmondásos, nem? Sisak, mellény...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..