Hat hova gondolsz miert lenne erdeke valakinek is az egyetlen eselyes ellenzeki part kemeny magjanak adatait megszerezni.
Egyetlen esélyes ellenzéki micsoda????
Ezt sürgősen felejtsétek el. A Tisza nem párt, hanem One Man Show. Nincs mögötte semmiféle pártszervezet. Köszönöm, láttam elég kampányt belülről, és értem én, h ma már sz*rni is online kell, de valahogy eddig még mindig az ellenkezője bizonyosodott be. Kell a pártszervezet. Egy valódi pártnál nincs olyan, hogy ma ő az alelnök, holnap meg más. Egy valódi párt ezt kongresszuson dönti el. Ja, oké, ahhoz ugye kellenek tagok.
Félre ne értsetek, ellenzéki szavazók vannak (mondjuk ezek a csalódott fideszesek, hát őőő.. viccnek jó). De pártja Dobrevnek van, meg Dúró Dóráéknak. Ezekről a pártokról tudom nagyjából, h kit fognak indítani nálunk, a Tisza meg nem létezik IRL, csak online. Ja, van két Tisza-sziget, akik egymást savazzák, személyes ellentétek miatt. Az egyik vezetője masszív orbánista, csak a helyi fidesz szervezettel van gondja. Ja, és a DK meg a Mi Hazánk jelen van kampányidőszakon kívül is. Jelöltállítási határidő előtt egy héttel megjelenni az kevés lesz, mint kemping sajtban a sátorvas. Jó, jelöltet biztos fognak találni, mert biztos lesz valaki, aki kellően hüly.. bátor.
Kellően türelmesen építkezve 2010ben vagy 2014ben elkezdve a munkát már létezhetne egy tényleg esélyes tényleg ellenzéki valódi pártszervezet, de hát mindenkinek fontosabb volt a saját sofőr meg 3 titkárnő mint hogy abból a pénzből havonta tartsanak vmi vidéki rendezvényt, ahol először is kérdeznek és hallgatnak, nem pedig megmondják a vidéki tahóknak, h miért lesz nekik jó a menekültek befogadása meg az LMBTQ mesedélután.
De hát nekik fontosabb volt a sofőr meg a többi státuszszimbólum, a külföldi szponzoroknak meg az azonnali eredmény illúzióját kell felmutatni a szponzorációért cserébe.
Bocs, ha túl belpol, általános dolgokra kívántam rámutatni.