[BIZTPOL] Magyarország

Ebben az orszagban? Soha senki nem vallal felelosseget ez mar nephagyomany

Ezért tartunk ott ahol.
De ezért tényleg önmagában gáz az, hogy valaki egy velünk nyíltan ellenséges országgal fejlesztet bizalmas adatokat kezelő aplikációt.
Az meg még nagyobb fogyatékos aki egy párt alkalmazást (vagy bármi hasonlót) rá tesz a telefonjára :D
Az ukrán titkosszolgálatokon kívül ebben a sztoriban mindenki darwin díjas.

Ebben egyetértünk.

Akkor van mondanivalód a külügy hálózatáŕol is ami évekig volt nyitott?
Ott ki a felelős? (Nem volt elárulom)

Volt felelős csak felelősségre vonás nem volt. A bürokrácia mocskában ez már csak így megy. Nem véletlenül vagyunk egy banán köztársaság szintjén komolyan vehetőek.

Sehol mem auditaltatjak miutan megvett egy szoftvert meg a versenyszferaban is ritka allamiban meg szobase johet, rzs,ugyfelkapu,kreta csak nehany nagyon fontos program amit a mostani kormany megrendelt anno es nem auditaltatott mas fuggetlen ceggel vagy barmi megvette jo lesz hasznaljuk azt mindegyik olyan fontos adatokat tartalmaz es olyan gyenge a vedelme az jar ki-be aki akar…a kretat special minden evben feltori egy pattanasos 15-16eves felig beszivva…
Miért is nem támogatom, hogy Jisz Ráhel almáriumából vegyünk bármit is?
....
De visszatérve az alapkérdéshez...
"A ffit és a hímneműt az különbözteti meg egymástól, hogy a ffi vállalja a tetteit, és a vele járó felelősséget is."
/Lapos Elemér: Mért maradtam csak hímnemű/

• Tetszik
Reactions: Tumpek and gergo55
Sehol mem auditaltatjak miutan megvett egy szoftvert meg a versenyszferaban is ritka ...
Nem idézem a teljes hozzászólást, de itt elmosolyodtam. Légyszi a hazai szokásokat ne vetítsd a külföldi cégekre. Konkrétan a gyógyszergyártó cégnél ahol dolgozom (Viatris), nem lehet műszert használatba venni és rákötni a cég belső hálózatára, amíg a szoftvere nincs auditálva.

Nem idézem a teljes hozzászólást, de itt elmosolyodtam. Légyszi a hazai szokásokat ne vetítsd a külföldi cégekre. Konkrétan a gyógyszergyártó cégnél ahol dolgozom (Viatris), nem lehet műszert használatba venni és rákötni a cég belső hálózatára, amíg a szoftvere nincs auditálva.
Na akkor az egy jo hely, ritka de magyar cegeknel ez nem szokas

Valamint egy ilyen komoly ceget (ahol dolgozol) ne emlitsunk egy lapon magyar allami/ magyar iranyitasu komolynak tuno komolytalan cegekkel a tied kivetel a 10/2 egyike a maradek 8 pont leszarja az ellen auditalast, folosleges + penzkidobasnak gondoljak amig nem tortenik valami baj.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Nekem azért erős kétségeim vannak azzal kapcsolatban hogy egy ilyen auditálás mennyire találja meg az eszköz valós sebezhetőségeit.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Hat hova gondolsz miert lenne erdeke valakinek is az egyetlen eselyes ellenzeki part kemeny magjanak adatait megszerezni.
Egyetlen esélyes ellenzéki micsoda????

Ezt sürgősen felejtsétek el. A Tisza nem párt, hanem One Man Show. Nincs mögötte semmiféle pártszervezet. Köszönöm, láttam elég kampányt belülről, és értem én, h ma már sz*rni is online kell, de valahogy eddig még mindig az ellenkezője bizonyosodott be. Kell a pártszervezet. Egy valódi pártnál nincs olyan, hogy ma ő az alelnök, holnap meg más. Egy valódi párt ezt kongresszuson dönti el. Ja, oké, ahhoz ugye kellenek tagok.
Félre ne értsetek, ellenzéki szavazók vannak (mondjuk ezek a csalódott fideszesek, hát őőő.. viccnek jó). De pártja Dobrevnek van, meg Dúró Dóráéknak. Ezekről a pártokról tudom nagyjából, h kit fognak indítani nálunk, a Tisza meg nem létezik IRL, csak online. Ja, van két Tisza-sziget, akik egymást savazzák, személyes ellentétek miatt. Az egyik vezetője masszív orbánista, csak a helyi fidesz szervezettel van gondja. Ja, és a DK meg a Mi Hazánk jelen van kampányidőszakon kívül is. Jelöltállítási határidő előtt egy héttel megjelenni az kevés lesz, mint kemping sajtban a sátorvas. Jó, jelöltet biztos fognak találni, mert biztos lesz valaki, aki kellően hüly.. bátor.

Kellően türelmesen építkezve 2010ben vagy 2014ben elkezdve a munkát már létezhetne egy tényleg esélyes tényleg ellenzéki valódi pártszervezet, de hát mindenkinek fontosabb volt a saját sofőr meg 3 titkárnő mint hogy abból a pénzből havonta tartsanak vmi vidéki rendezvényt, ahol először is kérdeznek és hallgatnak, nem pedig megmondják a vidéki tahóknak, h miért lesz nekik jó a menekültek befogadása meg az LMBTQ mesedélután.
De hát nekik fontosabb volt a sofőr meg a többi státuszszimbólum, a külföldi szponzoroknak meg az azonnali eredmény illúzióját kell felmutatni a szponzorációért cserébe.

Bocs, ha túl belpol, általános dolgokra kívántam rámutatni.

"Jó kezekben az űriparunk, a műholdjaink is".
Az eddigi legnagyobb, magyar katonai adatlopás után jár a jutifalat, az egyik legnagyobb felelősnek.
Vki meg elvesztette a 200.000 szimpatizánsának az adatait.....ez a popszakma ilyen.

Vki meg elvesztette a 200.000 szimpatizánsának az adatait.....ez a popszakma ilyen.
OFF
Egy állami háttérrel rendelkező profi hekker csapat támadását nem sikerült kivédeni egy állami szereplőhöz képest elenyésző erőforrásokkal rendelkező szervezetnek. Ez még a magyar külügynek meg hadügynek sem ment, pedig ott komolyabb adatok vannak és elvileg komolyabb kibervédelem...
Szóval az elvesztette helyett ellopták tőle a korrekt megnevezése az esetnek. Valóban ciki, de nem egy fénymásoló szalonban felejtették a listát...
ON

MjE1Mzc1Ng.png

A bot a küllők között az pont nem a kormányzat (akikre azért a liberalist nem mondanám) ?

Őszintén, számomra felfoghatatlan, hogy még mindig vannak, akik teljes természetességgel támogatják a Fideszt. Láttuk, hova jutott az ország: gazdaságilag, oktatásban, egészségügyben… minden szinten lejtmenet. Nem csak a jelenünket tették tönkre, hanem a gyerekeink jövőjét is. És ami a legszomorúbb: Magyarország simán lehetne legalább Csehország szintjén, ha nem egy ennyire korrupt és önérdekű vezetés irányította volna az elmúlt évtizedekben.

Nem haragból mondom, hanem tényleg őszinte csalódottságból...

Ezt sürgősen felejtsétek el. A Tisza nem párt, hanem One Man Show

Egy-két (kormanyzati vagy ellenzeki) ciklus pár milliárdocska azutan ott is meglesznek a mencerek, bayerek es navracsicsok megfelelői (a "tiszás megafonra" pláne kívancsi vagyok)

Egy valódi párt ezt kongresszuson dönti el. Ja, oké, ahhoz ugye kellenek tagok

A kutyaknak van kb 70 tagja meg 8ezer regisztrált "passzivistája", a holland wilders meg egymaga a párt.

. Ja, és a DK meg a Mi Hazánk jelen van kampányidőszakon kívül is

Mifelenk a kampány a választás másnapjan kezdödik (by rogán), de tényleg jó lenne valami kampánymentes időszak.

, de hát mindenkinek fontosabb volt a saját sofőr meg 3 titkárnő mint hogy abból a pénzből havonta tartsanak vmi vidéki rendezvényt

Olyan párt is van ahol a kampánypénzek háromnegyedéből buszmegállók es játszóterek lesznek (ez is egyfele kampány, csak nem túl sikeres).

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: megazez and alali77
Egy-két (kormanyzati vagy ellenzeki) ciklus pár milliárdocska azutan ott is meglesznek a mencerek, bayerek es navracsicsok megfelelői (a "tiszás megafonra" pláne kívancsi vagyok)
Nem róluk van szó, nem akarok konkért neveket mondani, h egyrészt állítólag kit igazolt le a Tisza másrészt. Nem Bayer megy plakátot ragasztani meg beülni a szavazókörbe szavazatot számlálni. (Bár mondjuk a fidesznél pont alapszabály h mindenkinek a kampány minden részfeladatát ki kell próbálni egyszer, h tudja, miről van szó.) Névtelen talpasnak nem akar menni az ellenzék oldaláról senki, ingyér', nem híres jutyúbernek* pénzért.

Még talán 2018ban panaszkodott nekem valaki, h hátde csalnak.. Mondom, voltál szavazatszámláló? Ja, hát azt nem, mert ingyér', hogy még az ebédet is ő fizesse saját magának?! Aztán kiderült, h konkrétan szavazni sem volt, mert fáradt volt, és egész nap aludt, este meg már nem volt kedve. Édes faszom, csaltak, az.

* Egyszer ezt is ki lehetne elemezni, hogy jól felépített politikamentes brandek hogyan váltanak át kampányidőszakban az ellenzéki cukiságkampány zászlóshajójává, nyilván nem némi pénzmagért, rossz az, aki rosszra gondol. Pl kanapébeszélgetések Osváth Zsoltival.

A kutyaknak van kb 70 tagja meg 8ezer regisztrált "passzivistája"
Nem is tartja őket senki legesélyesebbnek, vagy pláne kormányzóképesnek.

Mifelenk a kampány a választás másnapjan kezdödik (by rogán), de tényleg jó lenne valami kampánymentes időszak.
Arról van szó, h létező, hús-vér emberek, akikkel találkozol a piacon, ott vannak a városi ünnepségeken, nem permanens kampányról. Tudod, h léteznek, tudod, h melyik párthoz húznak. Van pártirodájuk, van tagságuk.

Nyilván ellenzékből, pláne parlamenten kívüli pártként sokkal nehezebb kampányolni vagy egyáltalán megjelenni a médiában, köztudatban, de sokszor nagyon azt látom, h túl nagy terhet is tesz a média ill az ellenzé.. orbánellenes szellemi holdudvar a friss pártokra vagy szereplőkre, messiás kell nekik, nem politikus, a szavazók meg elhiszik nekik, hogy zárul az olló, árad, mittomén. Valaki csináljon valamit!!!!! Csak ne nekem kelljen felállni a szgép mellől és kimenni az esőbe.
Mondjuk ez politikán kívül is igaz, odakommenteltem, megosztottam, ennyivel elintéztem a munkát, most már szűnjön meg az éhezés és és a klímaváltozás.

Őszintén, számomra felfoghatatlan, hogy még mindig vannak, akik teljes természetességgel támogatják a Fideszt. Láttuk, hova jutott az ország: gazdaságilag, oktatásban, egészségügyben… minden szinten lejtmenet. Nem csak a jelenünket tették tönkre, hanem a gyerekeink jövőjét is. És ami a legszomorúbb: Magyarország simán lehetne legalább Csehország szintjén, ha nem egy ennyire korrupt és önérdekű vezetés irányította volna az elmúlt évtizedekben.

Nem haragból mondom, hanem tényleg őszinte csalódottságból...
A saját érzéseimtől és valamelyest egyetértésemtől függetlenül, ez már nem a topic témája hanem belpol.