Szerintem a külső.És szerinted ezek a külső vagy az alatta lévő burkolat elemei?
Szerintem a külső.És szerinted ezek a külső vagy az alatta lévő burkolat elemei?
Kompozit tech-ben jól tudom, hogy jók az oroszok?Egybefüggő nagy kompozit elemek a Szu-57-eshez:
![]()
![]()
![]()
![]()
Az UAC 2022 végére tudott szénszálerősítésű monocoque kompozit szárnyat gyártani az MSz-21-300-hoz:Kompozit tech-ben jól tudom, hogy jók az oroszok?
Csak azt a PKM géppuska hangot mellőzhette volna az AI

Ugy látszik, az AI nem tanul elég gyorsan.Csak azt a PKM géppuska hangot mellőzhette volna az AI![]()
Mely “feature” beleszerkesztéséd hiányolod, amelytől szerinted 5. generációs vadászbombázó lenne?De legalább szerkesztettek volna bele olyan feature-at mint ami az 5. gen gépekbe van mert ez még csak 4%++. Elég sok jóindulattal
Ami a valóban 5. gen amerikai és (feltehetően) kínai gépekben benne van.Mely “feature” beleszerkesztéséd hiányolod, amelytől szerinted 5. generációs vadászbombázó lenne?
Ne aggôdj, a haború után lesznek videôk a gép bevetéséről Ukrajnában4 év háború után sem látni hogy a szu-57 össze kapná magát ! Valahogy sehogy nem promózzák a szu-57 gépeket pedig háború van nem béke idő ! Pont ez lenne jó raklám propinak a gépnek
Csak pár napos iráni izraeli háborúba f-35 bevetésre . Láttunk hasonló képet a szu-57 gépekről ?
![]()
A felsorolt fejlesztések egy része az -M verzióban már benne lesznek (új hajtómű, sisakkijelző, stb).Ami a valóban 5. gen amerikai és (feltehetően) kínai gépekben benne van.
-5. gen hajtómű mondjuk
-csökentett észlelhetőségű szerkezet, anyagok használata
Integrált elektrooptikai és önvédelmi rendszer mint az F-35 DAS rendszere.
-modern sisakkijelző és a HUD kukázása
-elektromosan vezérelhető kormányfelületek a hidraulikai helyett
És biztos van még ezernyi ami a valóban 5. gen F-35-ben megtalálható a Szu-57-ben nem.
Mármint 2x2, de ettől még nem vagyunk előrrébb.Kb el is dőlt, hogy R-77-ből is csak 2 fér a törzsbe.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..