Pontosan miről?Megérné erről videót csinálni szerintetek? Mert max akkor hétfőig összedobok valamit, kibővítve valahogy az esélylatolgatást, amit az FB posztomba is írtam
Mikor válaszoltam én ilyen kérdésekre?Csak nem légierős beszerzés?
Miket vehetnénk ha már itt a védelmi fegyvereket emlegették. Ilyen esélylatolgatás szinten 15 percben mire van esély, mire nincs, mire kevésbéPontosan miről?
Szerintem se, épp azért lenne benne lehetőségSzerintem nem lesz most konkrét fegyver bejelentés.
Te műsorod, de ezeket tenném bele:Miket vehetnénk ha már itt a védelmi fegyvereket emlegették. Ilyen esélylatolgatás szinten 15 percben mire van esély, mire nincs, mire kevésbé
Abszolut ideje a temat olyannak is feszegetnie/safet is aki nagyobb tomegeket eler.Megérné erről videót csinálni szerintetek? Mert max akkor hétfőig összedobok valamit, kibővítve valahogy az esélylatolgatást, amit az FB posztomba is írtam
Én is ezekre gondoltam amúgy esetleg még pár NASAMS indítóval (itt beszéltétek valamikor, hogy pár nem ártana nem?) megfejelveTe műsorod, de ezeket tenném bele:
- Gripenre és NASAMS-be AMRAAM, légo bombák (SDB, GBU-12, GBU-49) - ezeket is csak az amcsiktól lehet
- HIMARS, mert MH vezetésnek top prioritás (lásd Böröndi nyiltkozatai) és mert SAFE-ből nem lehet ezt a katgóriát venni.
- Patriot - kell hasonló kategória, de k. drága és SAFE-ben van alternatívája (SAMP/T)
- F-35 - ez nem lesz, k. drága és 10 évere leszerződtük a Gripen üzemeltetést
Azért megpróbáltam naMikor válaszoltam én ilyen kérdésekre?

A csatkai Szűz Mária áldjon meg téged!40:18tól

így is csinálsz videót?A csatkai Szűz Mária áldjon meg téged!![]()

Hát, kicsit elvette a meglepetés faktort, de attól még szerintem lehet kihozni belőle valamit. Plusz az átlag júzernek elmagyarázni miért is jó a HIMARSígy is csinálsz videót?
Mennyiségeken lehet még lamentálni: 4, 6, 8 vagy 12?
Ez inkább olyan horvátos 8 vetős lesz sztem...
Könyörgöm csak a honvédelem.hu-t ne.A beszerzési költségekkel kapcsolatban a közmédia azon kérdésére, hogy összességében ez megközelítheti-e az 1200 milliárd forintot, vagy több is lehet, a miniszter azt mondta: ezt még nem lehet pontosan meghatározni, nagyon sok tényezőtől függ. Bele kell számolni majd az eszközbeszerzés konkrét beszerzési árán túl az ehhez kapcsolódó infrastruktúra-fejlesztéseket, kiképzési, toborzási és más költségeket. Tehát ez nagyon komplex rendszer, és nagyon komplex beszerzés is lesz, az árfolyamtól, időtől, szállítási határidőtől is függ majd egy ilyen összeg - mondta a honvédelmi miniszter.
![]()
„Washingtonban HIMARS rakéta beszerzéséről is tárgyaltunk”
HIMARS rakétatüzérségi eszközök és rakéták beszerzéséről is tárgyalt a Pentagonban Szalay-Bobrovniczky Kristóf - erről maga a honvédelmi miniszter beszélt november 8-án, szombaton a közmédiának nyilatkozva, hozzátéve: 3-5 éves beszerzési periódusban lehet gondolkodni a beszerzést illetően, az...honvedelem.hu
Vagy pedig több tételben rendelünk, mást nem tudok

Majd engem nézzetekOlvasnak minket!

Úgy becserélném azt az antik nagymama falilámpát egy HIMARS kilövőre ahhhh...Majd engem nézzetek![]()

Lehet meg maguk se tudjak mit akarnak igy ha valamelyik fegyverrendszer nagyobb mediafeluletet kap akkor lehet az lesz megveve hogy a politikusok ne nezzenek ki hulyen a vegen.Majd engem nézzetek![]()

En imadom a videoit parom nem szereti falnak megy toled nyuggerÚgy becserélném azt az antik nagymama falilámpát egy HIMARS kilövőre ahhhh...![]()
es ilyenkor felhangositim at nyomom a melynyomora a jo hosszu videod had hallja a masik szobaban is ahova menekul.Nekem semmi bajom vele! Néha van egy-egy tucsok tücsök helyett, de jól van az!En imadom a videoit parom nem szereti falnak megy toled nyuggeres ilyenkor felhangositim at nyomom a melynyomora a jo hosszu videod had hallja a masik szobaban is ahova menekul.
Nem ő az első nőnemű egyed, akit sikerült a kirobbanó sármommal elkergessekEn imadom a videoit parom nem szereti falnak megy toled nyuggeres ilyenkor felhangositim at nyomom a melynyomora a jo hosszu videod had hallja a masik szobaban is ahova menekul.

Tanuld meg gyorsan a siket jelbeszédet!Nem ő az első nőnemű egyed, akit sikerült a kirobbanó sármommal elkergessek![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..