A haditechnikai cikkek minőségéről...

Miket vehetnénk ha már itt a védelmi fegyvereket emlegették. Ilyen esélylatolgatás szinten 15 percben mire van esély, mire nincs, mire kevésbé
Te műsorod, de ezeket tenném bele:
  1. Gripenre és NASAMS-be AMRAAM, légo bombák (SDB, GBU-12, GBU-49) - ezeket is csak az amcsiktól lehet
  2. HIMARS, mert MH vezetésnek top prioritás (lásd Böröndi nyiltkozatai) és mert SAFE-ből nem lehet ezt a katgóriát venni.
  3. Patriot - kell hasonló kategória, de k. drága és SAFE-ben van alternatívája (SAMP/T)
  4. F-35 - ez nem lesz, k. drága és 10 évere leszerződtük a Gripen üzemeltetést

Te műsorod, de ezeket tenném bele:
  1. Gripenre és NASAMS-be AMRAAM, légo bombák (SDB, GBU-12, GBU-49) - ezeket is csak az amcsiktól lehet
  2. HIMARS, mert MH vezetésnek top prioritás (lásd Böröndi nyiltkozatai) és mert SAFE-ből nem lehet ezt a katgóriát venni.
  3. Patriot - kell hasonló kategória, de k. drága és SAFE-ben van alternatívája (SAMP/T)
  4. F-35 - ez nem lesz, k. drága és 10 évere leszerződtük a Gripen üzemeltetést
Én is ezekre gondoltam amúgy esetleg még pár NASAMS indítóval (itt beszéltétek valamikor, hogy pár nem ártana nem?) megfejelve

• Tetszik
Reactions: fishbed
A beszerzési költségekkel kapcsolatban a közmédia azon kérdésére, hogy összességében ez megközelítheti-e az 1200 milliárd forintot, vagy több is lehet, a miniszter azt mondta: ezt még nem lehet pontosan meghatározni, nagyon sok tényezőtől függ. Bele kell számolni majd az eszközbeszerzés konkrét beszerzési árán túl az ehhez kapcsolódó infrastruktúra-fejlesztéseket, kiképzési, toborzási és más költségeket. Tehát ez nagyon komplex rendszer, és nagyon komplex beszerzés is lesz, az árfolyamtól, időtől, szállítási határidőtől is függ majd egy ilyen összeg - mondta a honvédelmi miniszter.

Vagy pedig több tételben rendelünk, mást nem tudok
Könyörgöm csak a honvédelem.hu-t ne. :D

Mostmár ne add fel.
Csak tekerd el valaminek a nyakát.:oops:
El is lazulsz tőle.

En imadom a videoit parom nem szereti falnak megy toled nyugger :( es ilyenkor felhangositim at nyomom a melynyomora a jo hosszu videod had hallja a masik szobaban is ahova menekul.
Nekem semmi bajom vele! Néha van egy-egy tucsok tücsök helyett, de jól van az!