Feherházi források szerint csak 1 évre kaptunk mentességet.
Szijarto meg nem reg mondta hogy nem egy evre hanem idokorlat nelkul.Feherházi források szerint csak 1 évre kaptunk mentességet.
Feherházi források szerint csak 1 évre kaptunk mentességet.
rossz forrást használszFeherházi források szerint csak 1 évre kaptunk mentességet.
Ki keres rajta?Hát a kína politikànk eléggé szálka volt eddig. Pl a kínai vasúti vállalat kiválasztàsáért állami szállìtmányozásokra. Annak a törlése pl feltétel volt eddig.
Én azért a helyedben kivárnám a végét és nem melldöngető sikerjelentés alapján ítélni.
Kikristályosodik majd az egész egykét hónapon belül mi van az apróbetűben.
Én egyébként az orosz olaj/gáz kérdésben egyetértettem azzal hogy amíg lehetséges vegyük. Egyszerűen azért mert jó a gazdaságunknak és keresünk rajta. A mini atomerőművek is szimpatikusnak tűnnek és remélem összejön.
A mol és rajta keresztül adóbevételben az állam. Kurva sokat.Ki keres rajta?
Tehát a ner keres rajta kurva sokat a pórnépet meg lehúzzák az pl. az üzemanyag adójával!A mol és rajta keresztül adóbevételben az állam. Kurva sokat.
Vagy az energetikai cégekre, MOL, van különadó, ami az orosz-nyugati ár különbözetét majdnem teljesen elveszi és abból finanszírozza részben az állam, hogy a 2013-as áron kapd továbbra is az áramot és a gázt otthon.Tehát a ner keres rajta kurva sokat a pórnépet meg lehúzzák az pl. az üzemanyag adójával!
Egyébként 1 év múlva pont kész lehet Batta és Pozsony, hogy többségében nem orosz olajat feldolgozzon.
“WASHINGTON, Nov 7 (Reuters) - The United States has granted Hungary a one-year exemption from U.S. sanctions for using Russian oil and gas, a White House official said on Friday, after Hungarian Prime Minister Viktor Orban pressed his case for a reprieve during a friendly meeting with President Donald Trump in Washington.“
???
Az orosz és nem orosz olaj ára közötti különbség nagy részét az állam elvonja adóként. Ez a költségvetés helyzete miatt fontos bevétel.Tehát a ner keres rajta kurva sokat a pórnépet meg lehúzzák az pl. az üzemanyag adójával!
A közvetítő cégek elcsalt tízmilliárdjait ne felejtsd ki a számításból! A nyomozás pedig ott tart, ahol az MNB esetében!Vagy az energetikai cégekre, MOL, van különadó, ami az orosz-nyugati ár különbözetét majdnem teljesen elveszi és abból finanszírozza részben az állam, hogy a 2013-as áron kapd továbbra is az áramot és a gázt otthon.
+ MOL osztalékának nagy része az MCC-nél landol.A közvetítő cégek elcsalt tízmilliárdjait ne felejtsd ki a számításból! A nyomozás pedig ott tart, ahol az MNB esetében!
Miért nem közvetlenül a magyar állam veszi a gázt, olajat?

Miért kell mindent észrevenni...?A közvetítő cégek elcsalt tízmilliárdjait ne felejtsd ki a számításból! A nyomozás pedig ott tart, ahol az MNB esetében!
A kérdés persze költői, a választ sejtem!
Most bedobta pár napja ezt az új hírt a válasz online.A közvetítő cégek elcsalt tízmilliárdjait ne felejtsd ki a számításból! A nyomozás pedig ott tart, ahol az MNB esetében!
A kérdés persze költői, a választ sejtem!
67-68 milliárd az a 10 milliárd.Most bedobta pár napja ezt az új hírt a válasz online.
De a valóságban.
Áfamaffiára csapott le a NAV: tízmilliárdos csalás történt - több mint száz cég érintett az ügyben
A bűnszervezet célja az EU területéről érkező földgáz általános forgalmi adójának jogellenes csökkentése volt. A NAV nyomozói szerint az elkövetők több tízmilliárd forintot is meghaladó földgáz-kereskedelem után fizetendő áfát csaltak el.
VG
2025.01.29., 15:28
https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2025/01/nav-foldgaz-afacsalas
Szal a NAV hozta év elején nyilvánosságra. Ez alapvetően Afacsalás volt, aminek egy része a gáz. Ez a cégháló csalt minden, főleg fiktív üzlettel. Ezt a kiskaput, mármint a fordított áfafizetést tavaly bezárta az állam a gáz esetén. 20 mrd fölötti összeget lefoglaltak, a cégek szervezőit őrizetbe vette.
Ennek alapvetően semmi köze az orosz gázbeszerzéshez. Azt a magyar állam kötötte az oroszokkal. Ez meg tőzsdei szabadkereskedés utáni csalás volt. Az egész EU-ban szabadkereskedelen van a gázra.
Az MNB meg megint más sztori, végtelenül leegyszerűsítve tállalva. Ott az MNB nyereségéből végzett befektetések utáni lehetséges értékvesztést tálalják úgy, mintha hazavitték volna. De az meg végképp nem ide tartozik.
Matt!!REUTERS szerint csak egy év mentességet kaptunk a ruszki energiára
The United States has granted Hungary a one-year exemption from U.S. sanctions for using Russian oil and gas, a White House official said on Friday, after Hungarian Prime Minister Viktor Orban pressed his case for a reprieve during a friendly meeting with President Donald Trump in Washington.
Figyelj!67-68 milliárd az a 10 milliárd.
![]()
Megdöbbentő vagyont, több mint 60 milliárd forintnyi áfát csalhatott el a gázmaffia
Bő másfél év alatt 250 milliárd forintnyi gázzal üzleteltek. Az érdemi kérdésekben nem halad előre a nyomozás, ami a Válasz Online szerint arra utal, hogy „az elkövetők élcsapata politikai védelmet élvezhet”.444.hu
A kiskapu nem tudom mikor keletkezett, de pl. az MNB esetében tudjuk, hogy maga a kormány nyitotta!
Ezen kívül, amivel a költségvetést megkárosítják, és amit nem lehet visszaszerezni, az mindannyiunk zsebére megy.
A közvetítői díjaknak pedig kis hazánkban, sajnos az utóbbi időben nagyon nagy hagyománya lett! Jópárat fel tudnék sorolni, de nem akarok nagyon belemélyedni.
Ezeken pedig az állam bukik, és jól körülhatárolható miniszterek, álkamtitkárok, strómanok.... pedig aratnak!
Már ne haragudj, de a lélegeztetőgép, a letelepedési kötvény, az irodaház.... biznisz, az MNB alapítványok, a végrehajtói maffia, a kormányzati hamis AI videók után mit vársz? Higyjem el, hogy ezeket csak úgy véletlenül csinálták pont most?Figyelj!
Én értem, hogy itt loptak, megkárosították az államot. De maga az állam kapta el az Áfacsalókat, lefoglalt több mint 20 mrd-ot és módosította a gázáfafizetést. Melyik miniszter, államtitkár aratott ezen?
Itt volt másfél évig egy valós tőzsdei gázbiznisz, de nem fizették meg utána az Áfát, hanem fiktív áruk, cégek mozgatásával elfedték sikertelenül.
Azért kíváncsi lennék hova ment a pénz. Tuti NER, nehogy más legyen . .
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..